[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(42) 10月6日前入坑有四折!!

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
粒U都燒上70度呢
利申 果晚我無開冷氣
有日本推主 出火3 4 會大叫explosion
中二癌發作
我反而好小見 最多都係啲坦講埋啲中二野
抄w既細數你既罪孽 同埋訓導主任
我都有排拉打台詞落去
有冇人用專登買PS5玩FFXIV 依家砌機好貴 我見PS5都好順
有ps5但係無中文補丁
點解下面有人反而會問係咪台灣人 慘被老屈
官網個公會簡介都係寫hongkong

以前部腦 960tx
後尾見個價錢抵就入手
可以4K 不過唔穩60
我就長開2K60
可以插鍵盤滑鼠
如果有用開RPG Mouse 可以set定巨集
都用得翻
PS5版本,唔開原生4K都係好順 (用upscale 夠哂)
手制振動比PC好
最後重點S5 FFXIV 個風扇好撚靜
其實有無addon or 網站可以睇到 marketboard d 物價
用緊https://universalis.app 麻麻地, 好多都outdate
實時既BAM晒
呢d 野方便大眾玩家, 又唔影響遊戲公平性
你覺得方便姐
其實呢樣野好影響Server 同DDOS無分別
係wor, 呢樣無留意
你諗下咁多件item 賣緊咁多個server
每秒幾千幾萬個request 其實姐係DDOS
依家就算手動連睇幾件野既價太快手都已經叫你等一等
咩forum 嚟
真係唔錯,淨係冇得中文化,砌機冇萬幾蚊都唔得
PS4手制直插係咪無震
搵唔到non Bluetooth 既driver
2ch
PC可以裝DS4Windows,就會可以震

PS5行路會跟腳步微震
唔同mount地面行,飛緊有唔同震法
舞者條BAR夠50/100 會震一震提你

唔知PC幾時會跟到
今晚抽打蠻神應該好feel啲
其實ingame 有report功能
如果日本仔唔係想搞是非搞歧視都無必要公開咁點名數臭人地公會
第一次尋寶傳送副本入到最後個層 fatfat
點樣report
試過補唔奶
坦唔開坦技
DPS 全程自動跟隨唔打怪
紅魔 定黑魔法師好玩d ? 見優惠服未到期 想升多一次法系玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞