[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(42) 10月6日前入坑有四折!!

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
有d副本佢地會有特殊動作好撚得意
不過都係上youtube睇算 打一場太長
極定普通蠻神?極如果隻st 唔識接線好易出事
美服次次Dps Check都偷開Lb
e12s打野團9成時間都喺前半磨
進度欺詐
無論係前半泰坦 巨兵 獅子練習
定係後半序破急練習都好
入到去都係dd練習
玩禁斷 裝石 燒錢燒到顛左, 黑起上來10次都fail.....
唔值
依家490HQ 510HQ 已經尾水
賺唔得多 前期成本太高

想知咩事,之前都冇事
我買套430hq 搓下巨匠水 交理符賺錢算到6.0 算
DX ERROR, 大多數係graphic 果邊出事
可能係software issue, 都可能係hardware issue
簡單D 講就係windows用display card 唔夠stable
當中涉及少少玩display card 既知識
如果你本身識既, 可以試下 :

- update display card driver
- 開機箱睇下有無插實張卡
- 睇下張卡會唔會好多塵影響左散熱
- 如有overclock張display就set反正常
- 如本身無overclock張display就試下downclock 張卡
好似就係update左NVIDIA先出事
洗乜買⋯如果淨係要整曲奇巨匠全身白票裝都可以7步ko

490就算啦,除非你錢多,直接買1set禁斷好曬既裝大幾500百萬,你諗吓剩返呢個月搵唔搵得返5百萬,ok既咪買囉
good 如果全身白票裝 唔禁斷 都7步ko 做巨匠水 咁最化算
我用緊呢個
曲奇
/ac 閒靜 <wait.3>
/ac 坯料製作 <wait.3>
/ac 改革 <wait.2>
/ac 坯料加工 <wait.3>
/ac 精密製作 <wait.3>

/ac 閒靜 <wait.3>
/ac 崇敬 <wait.2>
/ac 比爾格的祝福 <wait.3>
/ac 坯料製作 <wait.3>
wow thanks
一套430hq 50萬搞唔搞得掂?
sure 啦, 去多幾個server 格價
忍者點樣自己脫離戰鬥狀態再潛行>trick attack
入左戰鬥mode唔比潛行
水遁狀態可以開背刺
唔洗咁貴啦 490HQ 都係6~70萬
四隻腳開每日練級有時唔知點解可以2隻坦係bug 定 feature 黎
4條友你4隻坦都得
冇限制
每日16練級好似冇得解限
唔係解限
你4條自己友既話會冇左職業限制
組完隊先排 就冇職業限制

如果唔滿人咁排 就都要跟返隊伍組成
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞