[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(42) 10月6日前入坑有四折!!

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
我都係80LV之後solo
我係用黑騎 solo
未有80lv前 有個turn既boss招技係會秒
80之後510裝已經好快完場

隻野仲有得變紅加速扮trans-am
http://blog.livedoor.jp/umadori0726/archives/58585434.html

samurai範圍技使唔使咁多,冇位啦
玩到 主線 5.0

等多我幾日
爆埋主線先

聽講解完死宮有 edda 下集任務
可能 endwalker 前後掛
暗騎開始練到上去
D技多到仆街唔識用鍵盤玩
死騎opener我覺得係4坦入面最難, 絕槍只係多制, 但迴旋好直觀
黎緊6.0暗騎應該做返st 完全無改善到佢技能組問題
有咩問題? 黑騎升完80LV依排先開始練
都係1-2-3做膽, MP用Edge of Shadow調節, 每90秒用Delirium出五下Edge of Shadow咁 重主要係The Blackest Night要用得精啫
暗騎得123萬年劍法
然後就係管控MP同幾時開cooldown

我反而覺得騎士難
主要係5-60中間果堆成日都唔記得用
唔用又好似晒左招咁最後就係成個快捷欄放滿晒堆唔等洗既招
暗騎開始練到上去
D技多到仆街唔識用鍵盤玩
都係1-2-3做膽, MP用Edge of Shadow調節, 每90秒用Delirium出五下Bloodspiller 重主要係The Blackest Night要用得精啫
升埋召喚上80先
齋睇d新技又型又瞬發多傷害唔低又有群heal復活
無撚得輸
見到巴哈d人呢個時勢仲走去玩鬼國服 真係好想當面指住佢地個頭黎笑
新手區係唔係多數無咩人
咩叫新手區
低lv副本定地圖
低lv地圖
個半月多D終於第一隻80LV
主線仲係79LV 等升埋副職拎埋主線D經算
70~80做乜升lv快
dps要預左等5分鐘起跳
坦補基本上都秒排

因為有好多老屎忽要排每日賺經
所以唔怕排唔到
同埋因為新版本就出有好多草頭入坑
每日
南方戰線
蠻族任
呢排朝頭早日服好似好多鬼佬
想問下60lv之後用黃票換既生裝/採集裝係咪IL180果套?
玩緊日文版唔知有冇搞錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞