[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(42) 10月6日前入坑有四折!!

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
1T1H1D應該都好耐下
pf無人開自己開啦
坦姿唔開淨係打單體既坦 綠色DPS都見唔少
其他幾隻都叫做成套系統好整齊,簡單玩睇得明,難玩又可以好多位調整
戰士就獸魂玩到尾,Fell Cleave鋸佢老母,
騎士開buff打完物理就開另一個打魔法,淨低時間用atonement補充咁樣loop
絕槍平時就123拎子彈,夠鐘就開20%buff打爆發,技能多少少但好整齊(30/60)
係得隻黑騎成套技能無咩大關聯,CD叉開曬,仲要有招根本同戰士一樣(Delirum=廢版Inner Release),又一堆為打而打嘅oGCD要用(海膽同埋果招地面技,living shadow其實叫出嚟都係由佢鳩打,根本三招合埋都無分別),搞到成件事好累贅
偏偏6.0都係無諗住改先最死
skill speed係咪只可以靠入石升
我想問下如果出左6.0之後係咪要要等官網公布詳情先可以買雪國地,定一出就可以狗衝去搶?想買間公會屋…
thx ching
我預佢應該 一出就可以接任之後鬥快
我諗唔係日本地區一登入應該都要排隊
之後入到屋區應該9成滿左 有1%機會搵到一間無人要既屋
我只求一間屋 希望佢會比我 唔求位置唔求外觀只求有
6.0好似唔再玩鬥快
變左抽
我都要屋仔呀 到時真係鬥快搵任務npc…
佢話一半鬥快一半抽獎
我都記得係 我諗擴建區就抽 其他就係搶 不過咁樣好似唔多公平都係
有D人預購可以早2日入場 咁樣到時一定無屋剩雖然我預購左
不過我覺得好似僱員咁咪算 比埋實錢供間屋我都肯
當比錢供多個SER FOR HOUSE
3 4版個玩法先有獨特性,依家咪係戰士合成獸
雖然輸出怪怪地
但暗騎暫時覺得佢最厚甲
有時on99行錯位要硬食都頂得住
始終大劍就係中二就係型
諗太多 唔係6.0即刻出 講左6.1先會出
預定6.1先會出
而且果日會維護+絕對唔會早開ser
有心要搶既話一定可以準備到
黑騎而家問題係冇特色
舊黑騎控魔大上大落咁有特色改黎做乜
難玩少人玩咪直接buff 機制外既招
提高下限減低上限咪算
我排一定係5.0-5.3最正, 5>3>4>2
睇完5.4/5既發現, 真係對6.0無咩野信心, 故事可能好老土, 諗唔到點樣可以超越到5.0既高度
玩開黑騎轉咗去絕槍即刻覺得輕鬆咗
又唔使睇mp又唔使黑騎咁睇住兩條氣
爆發cd又易明又唔累贅
絕槍6.0啲掣仲易撳咗
反而黑騎6.0好似冇咩特別咁
最on9係原本話暗技太燒keyborad㩒太多掣,結果依家暗影鋒咪又係要狂㩒,係用mp多咗先睇落㩒少咗啫
依家變成手感極劣嘅戰士,戰士inner release一開下下大數字爆出嚟賞心悅目,黑騎喺度同人拜年
除左因為勁同套職甲太型都諗唔到理由玩佢
咁講真5.0主角職業+重甲大劍又真係夠型嘅,至黑之夜又易用(雖然自己鐘意戰士吸血多好多),但6.0就,再睇下啦
話黑騎硬既你睇下6.0全部坦畫一無敵10秒,但暗騎10秒要解死殭debuff 同埋話黑騎硬其實佢只係得一招黑盾擋傷另外三坦都有招小減傷:石心/直覺/盾陣6.0小減傷都有buff 唯獨黑騎只係俾招10%既垃圾減傷

睇死黑騎6.0要改做st 先有人組
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞