[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(42) 10月6日前入坑有四折!!

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
Report Harassment
If you need to report harassment (or any form of inappropriate behavior), you can do so by contacting a GM in-game.
For details on what constitutes as harassment, please refer to this article.

How to send a report in-game:
1) Select System, then Support Desk > FAQ > GM Service Main Menu
2) Follow the instructions on screen.
轉尋寶個老細歐洲到仆街 12張圖佢全部自己出 除左深層圖任roll 齋錢都40萬

赤魔簡單 起手50lv
黑魔每隔20lv 手法又唔同
前期升級打副本好痛苦
不過又真係好型
其實點玩
我都有幾個玻璃樽 佢叫我組8個人
睇pf入人隊/自己開
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=17608&snA=15480
呢個教學幾好
之後有咩獎勵就睇運
咁玩赤魔先
除左外掛之外都好少諗到report功能
早排排到個疑似script既人會停下行下會follow人 剩係spam 400mp heal 橙圈d技乜都唔避
無確實證據 report左仲生勾勾
都係儲印花咁等多啲人report 先有反應掛
No Controller connected
點搞
我以為原生支援
上次影相用手掣微調一插就用到
依個post介紹睇asmongold搞到我上曬癮
哇屌街場左3 4日 終於過左
嘩我當初磨咗兩三個月...
而家15%點同

你老尾
佢老母呢排出事
佢唔洗突登開台陪我地
恭喜,過咗獅子就簡單
最近打delta4解除,門神十幾秒就死咗,諗起以前4.0練咗個幾月先打贏門神,最難嘅黑洞skip晒
之前做巴哈大迷宮跳住做T5 t9 t13咁 最後旅館重溫劇情得結局個劇情有得睇翻 我而家補翻曬1-13都打齊 但都仲係得最後個結局有得重溫 點解會咁
武器冇乜所謂啦, 最重要拎到坐騎
詩人探地城方便
易走位
唔駛企定定

第一次打用詩人穩陣

我都係詩人過主線
練埋隻 SCH 之後就練返隻 NIN
型撚到
有無人知點搵地..有無刷新時間?
我間中禁黎睇都無空地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞