[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(42) 10月6日前入坑有四折!!

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
好忙
利申 新手學玩中
真,啲子彈成日唔記得放
log呢D嘢留嚟自己打下J咪算 事實上係WFC
打絕例外
Log自己友圍內用就算啦
提下rotation唔啱之類

吉田都叫大家唔好用
log 呢家野原意用黎幫助改善同互相交流, 鬧交個陣攞個log 出黎講既話準備 ban
請問木人邊度有? 想練習出技
買返黎幾千蚊一件既發光武淨係戰鬥先會有層光係面
人地果種成把都係光咁既係唔係肝武?
入侵人地花園練
生產而家有3個80lv大概熟升lv個流程了
但採集應該點升 無得好似生產咁興復無腦升
個d係絕武 全game最難打個3個副本 過到先有
拔刀先有發光效果: 肝武 , 極蠻神武
有個自High用小技巧, 拔刀果下坐低就會keep住有光

成把發晒光: 絕武器 (全Game最難果3個副本)
復興入空島鳩採
採到咁上下出返去交理符/商會交收集品
冇野啦
我都係做返個整藥水既休閒玩家算
okthx
應該仲有死宮天宮?
唔講都唔記得有呢兩樣
可唔可以講下個流程我暫時係調達任同Ixali beast tribes升到50
懶嘅就入蒼天街掘到2046就升到
一般製造呢
製造 採集 不外乎
蒼天街 理符 收藏品+老主顧 軍團

蒼天街特色就係 喺入面採集完 用啲料黎升製造
無限loop
採集有冇最低lv要求?
入蒼天街要求係10lv
是旦掘15分鐘野就10lv
記得用軍團票換 採集加經張野
一開始係個公會到做職業任 做完20lv個任就21lv 是但買d裝
之後入蒼天街興復整20收藏品 整大概40set就50lv
50lv換一次裝 軍票有得換防具 飾品主副手就npc買
之後整40收藏品(又係大概3x set)整到63lv去黃金城npc買裝
再整60收藏品 是但整就上到70
70用黃票換裝 過左70lv就可以隨緣升 做下老主顧 每日籌備任 中庸工藝館任上80lv
升第一次就曬錢d 之後d裝全部有得重用 除左主副武器同最後80lv白票裝
所以d裝記得keep住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞