[Switch/PS4/STEAM]《超級機械人大戰30》2021年10月28發售(15) 好多人唔睇參戰列表

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
V打ELS可有可無
Agger
https://www.piku.co.kr/w/4tosjj
「機器人大戰各參戰作品」或「機番」動畫曲 256/1
你並不孤單
當年追晒seed動畫已經唔係特別鍾意,去到seed d直頭勁憎套嘢
之後任何一套高達作品都冇呢種厭惡程度
玩親機戰都一定雪自由同正義兩部機
反而會可憐路人真練下佢
可能係嗰啲偶像化嘅設定令到啲老鬼唔鍾意,但係我個人唔係好排斥seed ,真係睇到好爽

主題曲又係正
ED1 「あんなに一緒だったのに」

到而家都仲有聽,有時放工就會開嚟聽,個感覺真係好正,好似聽緊「Get wild」咁樣
所以機戰Z 將Seed D個故事大改,就當Z嗰個結局係Seed D真正結局嚟㗎啦

Seed D 續篇咁就梗係「蒼穹之戰神」
騎士&魔法隻金獅子慳水到全程唔郁剩係畫面震
>> =========

開頭betterman果隻又係定格平移 咁撚大對翼唔識拍下

重戰機無睇過原作唔知d動作係咪都係咁硬 我以為起碼好似裝甲騎兵咁會轉一兩個圈
機戰L個新譯都正架
不過就接唔到落蒼穹

好想呢條女可以入隊
勁鍾意佢
點解會有班拿吉
冇睇nt咩

射一飛幫拖
射一次就要更換一次手臂
超力5個唔知會有幾多新錄
山田俊司都退左休,技安又死左
果部銀彈黎你睇番杜賓狼係ZZ拎咩武器,明明係重火力機體,都要斷手
應該得豹馬有
仲要明明有部唔使斷手嘅魔改mk2

隻手真係咁跪弱就裝枝麥林上膊頭啦屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞