[痴線佬] Netflix安眠書店 You - Season 3

757 回覆
125 Like 13 Dislike
travel restrictions 啲CREW要 隔離21日先拍到野
marienne都唔係好差姐,拍joe ff同佢sex個幾個shot好正啵
同埋theo食cupcake個下真係
一日睇哂第三季套野真係好正
睇第一季個陣睇到好有共鳴,joe做過既野完完全全係我幻想過做既野

第三季就一直幫love執手尾,又要比佢戴帽,又要比佢瘋狂逼壓,真係登佢唔抵
我覺得黑人靚唔靚唔係膚色問題 扁鼻厚唇先係問題
Love同Joe係soulmate 亦都證明咗兩個人同一種性格係夾唔嚟 只會令兩個人癡線得愈嚟愈嚴重
睇完有啲唏噓 個結局竟然係咁 ..
love同Theo扑野應該真係因爲痕
佢同Theo 扑完野都會想同老公重修舊好
相反Joe結左婚就無咩意欲搞佢
仲要同佢搞野要幻想其他女人
最sad 係最尾佢地攤出黎講
Joe 話love 都有出軌
但joe 完全唔係嬲唔係sad
可想而知joe 根本係為左個仔先唔殺love
根本唔愛佢
Btw joe點樣用passport飛去法國
睇完有啲唔捨得love
吓我覺得第二季果個勁靚
不過睇左兩集覺得悶
第2季尾三集先係精華
睇第二季前喺wiki睇佢最後死咗即刻冇心機睇
s3 suburb 殺人事件個感覺好 desperate housewives
Love頭幾集肥應該係配合劇情 啱啱生完
劇情都有講佢又肥又驚個老公嫌棄佢
所以第一集先會識到個黑妹 做yoga減肥
估唔到第三季仲keep到
套野去到第三季犯駁到仆街
話殺就殺
明明係中產住宅區
可以殺人如無物
十足十完全無警察咁款
劇情完全穿哂Lone
第一季既殺人情節精密合理好多
老老豆豆我覺得第三季已經技窮拍爛左
睇完第三季都覺得其實LOVE先係最痴線個果
第二季尾已經拎個BB黎令到JOE唔殺佢
第三季LOVE開始就咁快殺人,我已經覺得佢好痴線
但其實佢殺細佬細個個情人又童年陰影、又殺第二季個黑妹
都知道佢痴線得黎又唔諗後果。
而第二季開始JOE開始改變,去到第三季都只係變左一個變態花痴
我都覺得JOE最後殺左LOVE 係幾SAD
但JOE一開始為左個仔先同LOVE一齊
LOVE一路又亂殺人、後期殺完人已經開始識PLAN計劃同埋諗到JOE都諗唔到既解決方法,後尾仲想殺埋JOE,咁JOE都係逼不得已殺LOVE。
LOVE係第二季係鋪到佢幾特別,我都幾鐘意呢佢。
雖然第三季失控左,但佢又冇左個細佬,心靈支柱變左JOE,老母又痴線係咁搞屎棍,夢想個婚姻生活同預期咁大落差,所以都叫合理既。
但睇佢地鬥痴線又真係幾正,睇得出LOVE係真係愛JOE,好易睇得出佢有咩古惑,但一上情緒就亂殺人
希望第四季唔好用返第一季D套路

victoria pedretti同dylan arnold真係一齊左

名正言順可以扑嘢
估唔到今季無爛 仲好睇過第二季
咁都唔爛咩
最尾個幾集格硬到傻
仲要格硬計中計中計中計
可以接受啦 合格
以為最尾兩公婆會大開殺戒殺晒所有人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞