2021年秋季日劇討論(1)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
小田切 犬
笑到仆街
來世2
來世2
直接播個半鐘live唔賣廣告咁癲
香港有冇邊間買咗x光室的奇蹟2?
正義の天秤
https://www.nhk.jp/p/ts/RM4PJL5QGN/cid=orjp-drama-lineup/

呢套好似冇咩人有留意
係唔係冇大字幕組有跟?
豬豬執左0黎做
出左第1集
基本上官台d劇除左晨間大河外其他都係叫好唔叫座冇乜人睇,同埋佢連埋bs台呀地方發嘅日劇多過民放好多...
唔該晒
豬豬又要用百度搞真係好煩
泳圈 結局

輕輕一推
小田切犬
多部出演下年日曜劇場
Netflix上埋她很漂亮
來世
係喎睇其他劇對鹽野冇乜feel
呢套覺得佢好正
之前睇過佢同白洲迅果套 同bl 都唔係好認得係同一個人
BL個套有睇係認到
但佢種妖艷嘅Charm好似得來世先發揮到
BL世界個套佢都好正

近排買啲雜多左見到佢成個氣場都岀左好多
話說本身都見到有韓版
硬係覺得Netflix好似會拍完戲順便上主角其他戲咁今際之國之後就上咗幾套腎仔,山田孝之都有幾套劇喺Netflix上咗,中島健人遲啲好似有套Netflix片唔知關唔關事,當然Netflix都買開關西台啲劇
BTW見到啲鬼佬睇完魷魚遊戲順便睇埋今際之國不知睇到幾開心爭嚟爭去最大贏家咪又係Netflix
小栗旬《日本沉沒》搶收視 米倉涼子七度演《女醫神》爭冠軍
https://news.mingpao.com/pns/%e5%a8%9b%e6%a8%82/article/20211004/s00016/1633284650008

黃Viu下季有《X光室的奇蹟2》
MYTV Super有《Doctor X》第7季、《日本沉沒》、《只是在結婚申請書上蓋個章而已》同《最愛》

TBS今季居然3套出晒畀TBB
黃Viu今季做唔到嘢
香港大台季季都包晒日劇大台3套嚟播架
Sor冇用唔知,剩係睇新聞有講Promise Cinderella同Tokyo MER以為上季冇家族募集
可能今季tbb出個價高d就搶翻翻嚟掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞