2021年秋季日劇討論(1)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
VS 平野同岸9太講英文

松井松井
鈴木呢個真係諗唔通,個投票群唔似有咁大
如果有咁大又解釋唔到點解無賀來同Tokyo Mer
不過咁,就算讀者票最尾唔係第一,連埋審查同記者票都一定係鈴木亮平
其實會唔會團內𠝹票呢兩個團今季好似都唔止一個人出嚟主演,assuming其他隊友fans會投男神隊友
菊池風磨
濱田崇裕
其實最後觀眾票第一肯定係中島/重岡
上季高橋海人都係咁 中期第二 最後觀眾第一 所以今次班fans一定會幫男神洗返上去
如果鈴木其中一個原因係投完赤楚男主簡另一個cp既鈴木既話,咁可能有得爭下
Tokyo mer將會係第一套日劇係disney+上架

TBS係咪專揀啲閪公司合作?
好想快D睇呢套原著好好睇ga
選角暫時都覺得OK
諗起通訊局留意數據用量廣告
戴定頭盔先 嘩靚仔靚女啊
我頭十頁條條回覆都有一個負皮,又得罪咗邊位
原著好睇
睇到中譯最新一集見到人話真人化omg
然後見到道枝演青木 omfg
田中圭有份出演由石原里美主演,並於去年夏季播出的富士電視劇「默默奉獻的灰姑娘」。當時就有新聞爆出,田中圭經常都會以宿醉狀態前往拍攝現場。在4月的時候,他甚至以非常嚴重的宿醉狀態前往拍攝現場,被石原斥責“你可以好好集中精神嗎?”。

http://pinkupost.com/%E5%96%9D%E9%85%92%E5%A3%9E%E4%BA%8B%EF%BD%9E-%E7%94%B0%E4%B8%AD%E5%9C%AD%E4%B8%8D%E8%89%AF%E8%A1%8C%E7%82%BA%E9%A0%BB%E5%82%B3%EF%BC%8C%E6%8C%81%E7%BA%8C%E4%B8%8B%E5%8E%BB%E6%88%96%E5%BD%B1%E9%9F%BF/?fbclid=IwAR1Z5NtF_pwo-HNJnhTfkaDN4eC8LNH6PSXbwkDYoBZLNysuOK3AGDBTPSU
呢個好耐啦 記得之前佢試過飲酒飲到俾的士佬送左去差館
漫畫我鐘意井田
雖然我麻麻地雪人
希望套劇都會好睇
比石原責備應該好正
但係要責備田中唔正囉
庵野秀明話睇到美波個版東寶月曆就揀佢
揾唔揾小田切讓扮電單車
諗起小島秀夫買東寶年曆剩係掛美波果個月出0黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞