黃秋生主演堅尼地道殺人事件 香港首部全民募資電影

1001 回覆
2028 Like 37 Dislike

眾籌第8日,仲有30日
共2,720位支持者
暫時籌得HK$1,283,578 (12.84%)
時間過咗 21.05%

估計157位無償支持平均HK$1,595
129位「花生友」支持HK$58或更多
1,835位「目擊者」支持HK$168或更多
165位「初級門徒」支持HK$388或更多
77位「中級門徒(DVD)」支持HK$688或更多
248位「中級門徒(Bluray)」支持HK$688或更多
5位「堅秋人偶」支持HK$1,800或更多
21位「高級門徒(DVD)」支持HK$2,488或更多
78位「高級門徒(Bluray)」支持HK$2,488或更多
3位「殺手」支持HK$16,888或更多
1位「殺手仲介」支持HK$48,888或更多
1位「堅離地幕後玩家」支持HK$74,888或更多

想課金嘅呢度:
https://www.kickstarter.com/projects/young-old-rich/1782214623
8日12%,仲有30日,應該冇問題啦
到咗25%左右多人知就會升得好快
我有問題

你話題材問題好難搵人投資所以拍完放串流平台播

但屋企睇同戲院睇又唔同feel

個人認為戲院暫時取代唔到

所以係咪真係唔上映
有邊個拍電影嘅人唔想上戲院,問題係依家好多電影人連拍電影嘅機會都無,再講上電影院都唔係話你想就有得上
終於過百粒
Push
家下好多戲院都有包場 包場自己播片得唔得? 我指例如kickstarter啲backers可以享有既福利
課金

眾籌第8日,仲有30日。時間過咗 21.05%
暫時籌得HK$1,320,127,即係 13.2%
共2,839位支持者

估計163位無償支持平均HK$1,573
133位「花生友」支持HK$58或更多
1,923位「目擊者」支持HK$168或更多
171位「初級門徒」支持HK$388或更多
79位「中級門徒(DVD)」支持HK$688或更多
259位「中級門徒(Bluray)」支持HK$688或更多
6位「堅秋人偶」支持HK$1,800或更多
21位「高級門徒(DVD)」支持HK$2,488或更多
79位「高級門徒(Bluray)」支持HK$2,488或更多
3位「殺手」支持HK$16,888或更多
1位「殺手仲介」支持HK$48,888或更多
1位「堅離地幕後玩家」支持HK$74,888或更多

想課金嘅呢度:
https://www.kickstarter.com/projects/young-old-rich/1782214623
Tui
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞