黃秋生主演堅尼地道殺人事件 香港首部全民募資電影

1001 回覆
2028 Like 37 Dislike
推一推
眾籌第3日
共1,538位支持者
暫時籌得HK$757,114 (7.57%)

估計73位無償支持平均HK$1,392
55位「花生友」支持HK$58或更多
1,023位「目擊者」支持HK$168或更多
114位「初級門徒」支持HK$388或更多
52位「中級門徒(DVD)」支持HK$688或更多
165位「中級門徒(Bluray)」支持HK$688或更多
10位「高級門徒(DVD)」支持HK$2,488或更多
42位「高級門徒(Bluray)」支持HK$2,488或更多
2位「殺手」支持HK$16,888或更多
1位「殺手仲介」支持HK$48,888或更多
1位「堅離地幕後玩家」支持HK$74,888或更多

想課金嘅呢度:
https://www.kickstarter.com/projects/young-old-rich/1782214623
74888ho din
support
KICKSTARTER既企劃頭幾日唔達標既話9成都係失敗
唔盡快搵方法多D宣傳 基本上無可能達標
1000萬真係太太高難度
捐唔到612打官司之後終於有第二個地方建設民主
繼續傳承香港嘅電影文化
唔洗要合拍聽投資人支笛

幫手一推
繼續呀!!!
1000萬aim high姐
已捐 support
Push
已支持 當買定戲票 & 期待
不過驚目標太大額去唔到最後籌唔夠
(但其實都有唔少人支持會可惜)

眾籌第4日,仲有34日
共1,690位支持者
暫時籌得HK$845,859 (8.46%)

估計83位無償支持平均HK$2,269
63位「花生友」支持HK$58或更多
1,119位「目擊者」支持HK$168或更多
120位「初級門徒」支持HK$388或更多
55位「中級門徒(DVD)」支持HK$688或更多
183位「中級門徒(Bluray)」支持HK$688或更多
1位「堅秋人偶」支持HK$1,800或更多
11位「高級門徒(DVD)」支持HK$2,488或更多
51位「高級門徒(Bluray)」支持HK$2,488或更多
3位「殺手」支持HK$16,888或更多

想課金嘅呢度:
https://www.kickstarter.com/projects/young-old-rich/1782214623
push
Sor原來佢多咗一個「堅秋人偶」課金級別
咁上一個留這我數漏咗佢
而家呢個至真

眾籌第4日,仲有34日
共1,692位支持者
暫時籌得HK$846,085 (8.46%)

估計81位無償支持平均HK$1,398
64位「花生友」支持HK$58或更多
1,121位「目擊者」支持HK$168或更多
120位「初級門徒」支持HK$388或更多
55位「中級門徒(DVD)」支持HK$688或更多
183位「中級門徒(Bluray)」支持HK$688或更多
1位「堅秋人偶」支持HK$1,800或更多
11位「高級門徒(DVD)」支持HK$2,488或更多
51位「高級門徒(Bluray)」支持HK$2,488或更多
3位「殺手」支持HK$16,888或更多
1位「堅離地幕後玩家」支持HK$74,888或更多

想課金嘅呢度:
Push
真心好似見唔到外面有乜宣傳但一要大規模宣傳又係要錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞