韓國生活(97)

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
官網買大韓韓空記得用code啊
8%off
終於買咗飛 得e-ticket
想留念都無
幾時去,聖誕勁貴
Keta 批咗之後,使唔使Print張Approval出嚟?
決定下年先飛
10月中尾

上面個折扣10月尾前買機票都仲有得用
31/12前飛到就得
紅葉
無特登夾 但咁啱遇正
但仲諗緊點去雪嶽山 跟團好貴
不過未睇唔跟團唔知平幾多
諗緊早一晚去 喺果邊住一晚
行完就番首爾

應該會行多幾個公園
如果去完可唔可以包膠下邊度有得買衫
睇YouTube見到啲人嘅片啲鋪執到好荒涼
好驚去行大半日都係啲吉鋪都到買唔到衫

diaso又執咗
仲有唔知幾多嘢係執咗嘅
依家搵完啲嘢食去到都唔知仲有無
玩嘅嘢想上klook/kkday book定又勁多售罄

如果有啲出名嘅嘢執咗可唔可以都講聲

https://youtu.be/iUkOFSUBTZk
龍山汗蒸幕已經無開
仲有邊間平啲抵啲
見到A字頭個間好貴
買衫周圍都係 唔駛擔心
要平既話弘大/高速巴士客運站/東大門etc都多
雖然執左好多鋪 但一定唔會買唔到衫
野食就唔特別bookmark啦 到時見步行步
你望住條明洞片梗係乜都執弘大同高速巴士客運站有晒你要嘅嘢
如果要搵汗蒸幕嘅話 落地再問遊客中心得唔得
龍山執咗 A頭字又貴
咁就好
好驚係咁摸門釘
上機之前唔會俾張機票你咩有行李托運會順手俾埋㗎嘛
都得嘅首爾都唔係得呢2間
http://m.hanyouwang.com/index.php?m=mobile&c=scenic&a=show&id=2651
呢個有冇興趣,係僻咗少少
我見到佢email咗e ticket俾我
順手google 咗 見到啲網話好多公司都轉咗電子

但啱啊再望番先知原來係去到會有登機證

未飛過(得好細個個陣去過 無晒印象)真係乜7都唔識睇啲網又好零散 啱啱去埋圖書館借書惡補
希望飛得順利唔好漏嘢miss啲重要嘢
可以 過到夜就ok 諗住飛前一晚去鬆下
又多個網可以用 thx
帶埋好啲 我見溫差好大 夜晚得13度
我見呢家啲韓妹興去漢南洞
原來第一次自己plan去旅行
咁唔怪之得問咁多呢啲問題 去去下就熟架啦
最緊要係香港開定海外提款 有咩事都可以㩒錢求救
首爾都係比較容易自由行既地方 唔駛咁擔心唔好病就得了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞