[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(41) Discord群突破5000人 / 18號PLL

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
HKBN 11點近12點 收左次皮
今日HKBN咩事
3060應該推爆2K
4K唔敢講
想問下e12s過門神之後有無checkpoint
齋睇左門神攻略覺得都還可以 但呢到先一半仲有一半要記
我又唔洗用佢跌件衫同武器真係無乜動力打
冒險者好隊個50lv哥布林boss掉炸彈屈死法職
有,過咗門神(獅子)已經係贏咗八成
有座騎
但係獅子而家只要healer唔死都係勝利
Mac版
睇左2次
拉拉肥世一
係wo 一過關就有都正 有動力了
起身應該爆POST 開定42先
遲啲我都換MacBook
巴打每日打幾耐
介唔介意分享下 用電 lag5lag
而家開到白票交換裝個npc, 想問下我而家要生產裝再上係咪 換白票裝最好 ? or market board 買 490HQ 裝 ? 我怕我而家350裝做唔到490HQ 裝

想問下白票做乜先刷得快 ?
唔想煩就買一套490
白貨可以起商會交收集品儲 or 每周解老主顧儲
我係一日用十機個鐘個d黎 本身長期會插住電源
間中拎起唔插電都好似差唔多效能

玩落除左熱之外冇咩問題(AIR冇風扇冇計)
暫時係除左3.0有一個地圖d物件簡中會閃下閃下
同埋賭場跳跳樂真係太過多人時會drop flamerate
不過本身部機都唔預黎打機 所以我都係照俾9/10分佢

題外話就係可能係因為mac版/M1 chips原因
load 地圖/cutsences好明顯地係快過其他人都幾多

另外ff14 Mac同pc 個權限分開的 揀既時候注意返
thanks , 咁我直接買490HQ 1了百了

我去到5.0新城見到d 無中文化既 item, 想問問呢d 有乜特別用途
好吸引
巴打係幾多ram?
窮撚 最低配備黎
咁以文書機為主嘅 性格比都算好高
wa, cls
又1001
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞