[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(41) Discord群突破5000人 / 18號PLL

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
想問下11月出6.0嗰陣
係咪會有80lv直升包
如果有會唔會貴過70lv直升
好似就算490full禁裝都要墊3份hq材料先穩陣 仲要分2個macro

利申差不多半年無整了
係你未發掘到有咩玩 free trial 咁多限制 俾我都覺得悶啦
講真Hea 就唔太適玩MMORPG
淨係無得用市集 生產職玩極有個譜 根本你試玩緊 唔代表真係完全玩緊成隻game嘅嘢
開始練monk
想問下單人無tank既情況下只要把握好時機係咪一樣可以打出側/背額外傷害?
同埋個判斷係禁完鍵盤果刻定係animation出手果下?
另外有啲boss唔係人形分唔清側/背既話點算好?
仲有有啲boss鬼死咁大隻係咪放棄走位,直接用果招所有方位技能必成功果招技(トゥルーノース)就算?
都係乖乖地買算
好似24小時內撞過就會重新計過,過2日再試啦
就係隔幾日換機換網換browser試一次,隔下隔下都第二次特價
想問下想刷兵團徽章應該點刷
上網查係要打hunting
但而家日本仔dc d hunting都係5.0版本個d
係跌怪物戰利品
我生產裝得350lv . 用巨集整HQ 巨匠水 要用HQ 材料 +食藥 10step 先做到, 逐支逐支做好花時間
想問下係咪用500裝 用批量一炮過做 支支都會係HQ ? 係就方便好多
批量一定唔會次次HQ
仲有機會失敗
omg, 咁買現貨交好用少好多時間
等佢cast嗰下可以, 普通攻擊嗰陣應該好難
應該係禁鍵盤嗰下
側背介定你睇返地下個target lock, 空白部份就係背, 如果係全圓嘅就即係點打都有額外傷害
True North係一個辦法, 一般要打身位嘅dps都會盡量企喺側背分界中間, 咁樣只要最少移動就可以
批量hq率好低
不過如果你身裝唔差
整一次都係5/6個step
禁一下指令搞掂
500 裝 係咪 要推到5.0 尾 先做到 ? 係就我有排都未到
升到上80lv d收藏品/老主顧任就會比白票 可以用黎換500裝
明白, thanks
會有 , 但注意6.0新職無份
升到16之後打最接近自己lv個地城
乖乖地打半日應該夠50
留名組隊打死宮

我依家升都係就咁排同lv 副本
打一次都升到3lv 左右
但等就10分鐘左右
想買多隻retainer 放野 同去採集, 不過要2 美金租一個月如果有得比多d 錢 買斷佢就好
同意有得買斷就好
今期收據 3個月就一個3A 大作
ya , 少數怕長計 我仲想緊租唔租多隻, 一玩生產採集職 , 多多位都唔多放材料
新職唔係一囉就80咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞