[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(41) Discord群突破5000人 / 18號PLL

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
終於打到5.0 可以係水晶城交巨匠藥水 賺錢 去market board 買現貨交就賺少d, 如果自己做就成本平d ,但就要花時間做

而家巨匠一支賣900蚊 , d 人賣貴左
點解龍騎好似脆皮D 咁
打電影城之前升白魔
打尾王全場企定定係到硬食都冇乜野
食左幾下就就回一回
但龍騎食左2下已經剩底30%血
你睇下招募有冇人賣
可以避稅
你是但課隻手機GAME 夠玩一年
冇課手機GAME 好耐
你玩落一排覺得ok先繼續
我都係Hea 玩
鍾意打下麻雀
想睇故事就做下主線
想整510食物HQ d要求咁高ge
已經成套500白票裝
買啦 主線同大型副本仼既支線
都好有ff世界既感覺 而唔係一般mmorpg
其實我未玩過ff
成日想玩ff7不過好似冇pc.
比山口山2.0養大左胃口,
搵唔返類似感覺嘅game
係最近真係好悶
你當去異世界旅行就好
每個大更新都有新地圖 如果你係打機攝影師 都有排玩
有無人好似我咁個Account PS同PC都開通到5.0
好似好哂錢咁
正常 鬼佬龍騎外號係floor tank
吉祥天女BGM好洗腦
美服1塊賣1000,成本700
圓桌騎士p3係咪無補就唔會食到跪係度個招

如果兩個刷到都ok既 起碼唔洗同其他人搶笛
傻豬黎 無補就打dps 不過都可以硬食ge
心態問題 , 食少兩餐飯 , 都已經等於一個月既月費
玩左560個鐘 , 仲停留係4.0 , 用龜速既速度推主線
得閒又襯下衫 , 影下相 , 無聊又去遊樂埸玩下 , 咁就玩左一晚

你地有無裝mod玩外觀
睇人上網可以自己係咁換衫好正
一直i2501我,一直搞等下入下,上次特價買嘅code入到依家第二次特價都未入到

早買早受苦
我係8月玩試玩 玩左三個鐘覺得好正會長玩就買正式買到5 上個禮拜仲換埋電腦
我幫補硬食完之後食左debuff俾王平A一下就死左 應該係機工太脆?
我係同fd兩個人打 佢T我dps
我頂裝12萬血開左個30%盾都食左9萬傷
我整左千幾支
thx
510hq冇禁斷裝唔洗諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞