[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(41) Discord群突破5000人 / 18號PLL

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
如果本身唔識既人, 比哂提示比埋答案都係唔識打. 點樣都要學過, 只係偷減一啲功夫
60極係咪可以一補一dps解限過到晒?
新手入坑係唔係買個STARTER EDITION $19.9 https://store.na.square-enix-games.com/en_US/product/444748/final-fantasy-xiv-online-starter-edition-pc-download
加個 ENDWALKER $39.9 最經濟? https://store.na.square-enix-games.com/en_US/product/639433/final-fantasy-xiv-endwalker

我見ENDWALKER個包都好似有連埋4.0同5.0
傷殘先會用呢d插件 唔該唔好教壞人
召喚士60LV果隻野咁撚痛
毒幾下就死又冇得較EASY點玩
如果唔使入instance嘅call陸行鳥幫手
搞唔掂好可能係你ilvl太低, 冇留意遊戲提示, 冇適當使用技能等等
平時呢種任都係靠泰坦開防buff
呢場係咁毒死
ENDWALKER係包埋4.0 ~ 6.0內容
但要11月尾先入到ENDWALKER條Code
姐係11月尾之前都只可以玩到3.5
STARTER EDITION其實同試玩無分別 唔係好抵

我建議你可以試玩住先,
等有折果陣買Complete Edition + 預購ENDWALKER
冇Esuna?
好似得補血同復活
role action嚟喎你唔係玩到lvl60都唔知呀
得降int 迅速魔 堅實魔 同mp持續回復
成個衣櫃得啲戰鬥裝, 冇咁好心機扮靚靚唯有摸下人地嗰隻算
點解要抑制
玩既時間夠長
一係睇住身邊既朋友變左拉拉肥
一係自己變左拉拉肥等朋友

知唔知點解2.5主線最尾會送幻想藥?
就係想拯救一開始冇揀拉拉肥既光之勇者

真係冇?
唔捨得改變家下既自己就好似睇緊個故事 個主角突然變性咁

呀屌記錯學者
點解我召喚都有esuna
你嗰隻巴術士嚟,未轉職
記錯Physick
Btw 欄放解毒藥 頂唔頂到?
係咪中aoe定乜
佢瞬發,一噴就中,試過學youtube轉圈都食線路延遲中晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞