[PS4] 機動戦士ガンダムEXVS MAXI BOOST ON 討論區 (42) 過期得濟討論都廢事

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
呢3個開親場同佢任何一個一team隊友一定hea打,其他兩個lock你唔lock佢,都唔知咁樣2打1有咩好玩
睇過啲replay,用巴力就完全唔格,用百式淨開大炮打自己友
開得4人房唔踢人都知立心不良啦
屌那媽啲大陸仔入黎LAG
https://twitter.com/gundamvs/status/1549349540574433280?s=21
直播有重大情報,twitter傳緊會出exvs2家用版
係就好
FF
似係 PDF2022 or 2023
原來個post仲有
沢庵世一
幾時可以再飛去同遊佐沢庵オルカマン食飯打機
冇希望冇失望
其實日本仔都領先家用勢兩集
仲要XB都出左年半
好心就比海外勢有冷飯食下
我估Bandai 會想街機領先家用1個gen ,所以我諗街機出3家用先會有xb

除非佢話出gvs 2咁真係估佢唔到
到出3就唔係XB啦……
上個gen都出左成十年先完
(無印、FB、MB、MBON)
我個gen係指高達對戰兩集一代呢個模式,如果用家用機分無印同fb呢一代都係係ps3然後mbon 係ps4,咁計落3嗰時係ps5出xb 都差唔多
Xb同vs2個系統咁相似 無可能同xb爭飯食
其實街機無印到mbon都係用ps3底板
vs2開始用win10 mbon出係ps4係因為ps3時代已經完左好耐
要出既話一定出係ps4
咁正?如果出左你地買日版定港版?
Vs2 出 ps5 only 都照要啦 去日本淨係玩過一陣大人馬
係日本玩過全盛騎高,打低位真係9拍都贏
vs2後期環境
我去日本個時仲係mbon
今次我唔會再中伏,等日版特價先買
不過99%唔會今年出
咁買不買港版?
係咪就算買港版
但係開個日服AC 就可以連日本server?
不嬲跟psn 咩版只係睇隻game出咩話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞