[PS4] 機動戦士ガンダムEXVS MAXI BOOST ON 討論區 (42) 過期得濟討論都廢事

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
咁其實係咪即係大元帥以下都係新手

如果係既話 咁我冇野好講鳥
廢唔緊要 但唔好用3000機麻重點係
真係分別咁大咩
要死得快嘅差唔得幾耐啦
呢度唔鼓勵屌隊友
玩得單排就預咗靠自己carry
廢就好正常
過咗成年仲有人陪你排rank都要還神
想要正常隊友可以去日服試
不過隨時自己比人屌返轉頭
大將開始真係有實力分野
下面全部都係明個遊戲點玩+時間去熟對方部機會做啲咩就上到
唔駛好熟自己部機點做都得
如果3000機佢都走唔到
佢細機只會更魚
下 即係上到戰場 你隔黎個大將好廢

你叫佢唔好做大將 做住兵仔先

咁都叫屌隊友 咁我錯囉
唔好咁care排位啦
當我係家用大元帥都只係打咗1年 對比街機最出名嗰班我一樣係新手 入到ging房咪一樣比人打魚咁打 放鬆啲
廢嘅玩乜都廢架啦
有咩好講?
唔想隊友廢一係自己搵個隊友
一係你自己教人
會唔會係你對金牌太高期望

你話隔離上到大將條友特登troll到成個銅牌唔識飛就話啫
我好放鬆架 真心討論 用3000機打ranking

真係要有控場既覺悟

大家都輕鬆d 唔好郁d就話屌隊友
Shuffle rank唔好期待隊友會做啲乜
特別係依家中手/高手都淨係打房
有時覺得抽隊友已經賭緊大細 開到對面有個望落廢啲啲就針住佢打 條友拎住部大機仲好打 對面冇默契可以光速完場 好似你咁
我唔期待抽到好野 但求唔抽到

敗家的3000機
無錯呀 話之你大元帥 定係真人版阿寶

Shuffle 連住部 痴線既3000機

咪又係光速完場
其實都無咩教到 都係臨落地bd 撳熟timing就可以 家用版可以先開個free battle自己慢慢試多啲 到真係熟左就可以實戰用

Btw如果有斜路既跑去斜路嗰邊既成功率會大幅上升
我都係有手有腳既金牌仔
隻驚出左成年都有人屌隊友
夜啲有無人打?
八點半後就打得
等巴打開場
用wifi就唔好玩了
同埋你可能買咗入門版
隻game一出已經有rank
晚晚都有房,team/shuffle都有

隻game出咗咁耐一定係成班老手係到,就算打房唔打rank 一樣大把民間人高手
你似買錯入門喎
同埋依家rank易好多,乜牌位都係,不過你預等好耐先開到場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞