[PS4] 機動戦士ガンダムEXVS MAXI BOOST ON 討論區 (42) 過期得濟討論都廢事

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
長期ac掛身俾人埋身都冇咁驚啦
咪用叉a捉落地
打港服shuffle真係自己搵氣受
好彩佢即刻係對面有仇報
耐又耐又玩下, 廢到爆
部reborn都係鳩鳩地 棄game果類黎
但睇得出係識玩
正常 多D[之]字形走位 睇下自己PARTNER開槍打邊個再補CA
練下埋身捉人CA
捉下開CC飛個下開彩虹炮 打下背
被人埋到黎用下横格 虹STEP 開掛仔炮走人
夾25 20 格機自己一隻打到尾 同獄天差唔多玩法
shuffle我拎黎試機練招用
大把機急唔到,sf算係要鳩都鳩得起
係低耐久高風險
慢慢打後手有著數
SF食隊友❌
SF賣隊友⭕

畀隊友3落好過
自己淨係捉人落地
賣唔緊要
隊友畀人入100就打返隊面150
基本功, 3000 槍機好多時係一條命打哂全局
你打個陣試下一個芒睇哂三條友點行
睇住自己友描邊隻,佢開槍都未必中,你同自己友分開間隔開槍咁好大壓力令對手中
唔好一齊飛同一個方向,自已友行左,你行右
而家係難的,咁多人識玩做屠夫
部機要貼地飛 有兩棟樓既高度就要用下特格A降落
常時掛浮游炮防身 同埋要用叉A偷背
上星期買左ps5
依家淨係打緊單機mission,想問下area g 幾個ex觸發都打唔到S點算
重高果機試過0傷但被npc搶左一頭都係a
attack score打曉又唔夠時間
呢啲單機mode一律建議s覺xi/fauc/fazz
cpu較迴避
平時用開3000 extreme,我見日文wiki都係推薦機之一
感覺上果幾關特登唔比你s咁
同埋想問下單機關一打二,就算用xi/ fazz要點應對,位移技唔係比人埋身都會冇用咩
佢有啲關計分係比較特別 你可能要睇下攻略
我推呢幾部因為可以求其射 射down完一隻轉target你少啲機會比人打中
好似fauc招全彈發射啲npc唔會識避
睇左,打重高+毀滅要扣少過200血完場
打曉attack score要60秒內一打二仲要打跌3隻機
都唔知點玩
個叉A快到
呢啲日後有一擊必殺先啦
未打過總共有幾多關要打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞