[PS4] 機動戦士ガンダムEXVS MAXI BOOST ON 討論區 (42) 過期得濟討論都廢事

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
高瘦嗰個
其實之前gggp預選嗰陣rank match d人大家互相撞到冠軍呢隊打其他人都係55波
不過今日resinon開哂turbo 有幾場有d play真係好勁 走哂沙煞比成條full m覺
大機單追佢幾乎一下都捉唔到 全面扣血都係double lock中
佢隔離大機都勁嘅 但佢個發揮就更加好
有名你叫「五神」
不過諗呢個稱號出嚟sho唔係入面
高瘦嗰個
其實之前gggp預選嗰陣rank match d人大家互相撞到冠軍呢隊打其他人都係55波
不過今日resinon開哂turbo 有幾場有d play真係好勁 走哂沙煞比成條full m覺
大機單追佢幾乎一下都捉唔到 全面扣血都係double lock中
佢隔離大機都勁嘅 但佢個發揮就更加好
有名你叫「五神」
不過諗呢個稱號出嚟sho唔係入面
架仔虛偽姐
佢講嗰5神好似係ぱん GBH みねね るい しのん?
但佢排5神嗰陣みねね同るい都已經退左環境
應該係キヨ同SHO入5神都未到みねね るい
sho鳩噏諗出嚟
るい しのん終於有實績證明到自己
キヨ係勁,不過唔知點解打比賽永遠無好結果

btw我想睇多次表情撚攞冠軍
如果佢比賽肯用細機既話可能輕鬆入四強
或者係佢個人太自負
佢同SHO識左咁耐如果佢用justice拍sho沙煞比應該十拿九穩
d架仔上位玩家好多好勁嘅大機 但細機真係少之有少
しのん之前未有實績都已經係好多人都承認勁 因為細機勁嘅玩家真係好少
SHO 同れい 除左有個退 如果唔係都唔會分手掛
表情撚用細機贏過冠軍,可能想用大機贏一次先死都唔肯用細機打比賽

聽佢話mbon pdf個陣佢用reborns/minene用dh打到上預賽,不過睇完sho部reborns之後知自己無可能贏到sho,決定同minene換位,結果就拎冠軍
我覺得resinon留力到最後先可以取勝,你又可以話佢每場唔出盡全力所以令對手束手無策
但SHO好似同ぱん識得耐d
同埋れい好似係gggp2021先開始得閒打多d高達拍埋一齊
上屆pdf SHO好似仲未拍佢
佢有講過自己鍾意用大機多d 話大機係有趣d
mbon嗰陣SHO隻reborn又真係好勁
佢d動作冇みねね るい呢堆所謂全一咁華麗
但本戰嗰陣SHO完全係撳住みねね黎打
帶住和田呢個超級大包袱都拎左第2
第一回戰嗰陣佢已經打得好好 佢個pool決勝戰こざやま+みねぎし都係現環境上位玩家
岩岩google
gggp 2018 sho 係夾れい

其實Pan 同咁多人玩又咁勁
應該d人爭著夾先岩架嘛
平時直播咁多fd

btw 我平時直播見pan d 觀眾成日寸sho以為佢兩個唔太fd tim
利申唔識日文
佢地兩個成日會互寸但係twitter成日po一齊去食拉麵
ぱん係架仔個圈子風評其實唔係太好 好自負嗰堆黎
翻睇replay
竟然有情侶參加比賽
依家好似一齊吹緊水
SHO有同觀眾解釋過自己同ぱん係好fd 因為觀眾成日誤會佢地唔啱
邊度有女仲打高達肯定係偽娘
女機司係有既 雖然好少數
有女一齊打機真係好
仲要打到去比賽
2:34:09
撳住打又吹大咗,睇replay都唔覺啦
dh打比賽自帶debuff,輸都無計
行出黎果下已經贏左
睇replay我都覺sho勁d

btw pan係鬥神祭18-19係夾re-sinon個partner拎冠軍 唔係夾gbh 上面講錯左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞