買ps4定switch好?

206 回覆
53 Like 37 Dislike
Ps4

我都有D想買Ps4,但系P's4Dgane我多數系PC玩。所以想買swicth,但不過我借左FD果部尼玩,我屌一D都唔好玩。總結兩樣都唔好買留番D錢去叫🐤

你係咪一個人玩12switch同炸彈人?
唔係玩大作
買哂
4 Pro + Switch & Pro 掣
Why.m not both
咁都有鬧戰 咩內部員工
柒到唔敢睇
咁都有鬧戰 咩內部員工
柒到唔敢睇

呢d post實嘈
不過比以前psp nds年代算無咁痴線
why not both?

... 過到女友果關先講
Ps4基本咩都玩過, 玩到有少少悶
Switch比到呢兩三年一直欠缺既樂趣比我

打左機20年有多

講左d咩看己諗下

Nds wii一出個陣好多人都係咁講
結果
WHY NOT BOTH
咁都有鬧戰 咩內部員工
柒到唔敢睇

條友痴痴地

講到打過紅白機就有得認叻咁

Sorry囉老屎忽

我就淨係打過世嘉 同初代gameboy咋

不過就一定聽同講 孖寶兄弟/Super Mario

未聽過人講 Mario=Super Mario
咁都有鬧戰 咩內部員工
柒到唔敢睇

條友痴痴地

講到打過紅白機就有得認叻咁

Sorry囉老屎忽

我就淨係打過世嘉 同初代gameboy咋

不過就一定聽同講 孖寶兄弟/Super Mario

未聽過人講 Mario=Super Mario

咁又唔係WOR ...

果時好多人都係叫孖寶兄弟

或者就咁叫 MARIO

馬車以前 D 人多數叫 MARIO 賽車

不過真係唔知有咩好嘈 ,

買完一部有閒錢咪買埋另一部LOR ...

利申 3張野老屎忽
Ps4基本咩都玩過, 玩到有少少悶
Switch比到呢兩三年一直欠缺既樂趣比我

打左機20年有多

講左d咩看己諗下

Nds wii一出個陣好多人都係咁講
結果

結果我玩到尾
BTW樓主到今時今日都買PS4
証明都唔係重機迷
咁就switch啦
你話PS4轉PS4 PRO or switch我都可能叫你PS4 PRO 或why not both
決定買switch
但邊度可以原價&唔洗食骨?
今日放工去咗荃豐問,全部都貴$200
決定買switch
但邊度可以原價&唔洗食骨?
今日放工去咗荃豐問,全部都貴$200

UNY , AEON ...

久唔久會返貨...

有無炒價

利申 唔知行情

我就係見到呢張圖先諗緊佢係咪都係炒價
我都煩緊
淨係想玩horizon or zelda
爭扎左成個月

幾肯定zelda>horizon

買左switch之後,PS4封撚左塵
上面啲毒撚識條撚咩
switch
自己成班fd一齊玩馬車幾過癮
前提係你有fd一齊你玩
both

利申both
返工帶switch玩 返到屋就打ps4 爽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞