買ps4定switch好?

206 回覆
53 Like 37 Dislike
有返工既雙機有難呢?唔好講到兩部機擺埋同一間屋會爆炸咁得唔得

無返工既更加唔洗諗,一部都唔好玩最好

次次都要講兩部只能活一部咁做乜鳩

利申:每代老任同罪大主機手提機都有買
我同樓主又係一樣 又係諗緊買ps4定switch好
我就諗呢加買ps4好似好遲好on9 但係又襟玩d
Switch就有mh又好似幾好玩咁有大mon 唔知點簡
PS4都唔知可以玩幾耐,等陣又話出ps5 咁真係
我買左switch 搭車玩
好少時間坐定定係屋企打機

返去等PS10喇你

返去等PS10喇你

真係有可能好快出ps5
咁ps4就慘啦
Switch 日日同條女玩 Mario

真係打機就買PC啦

利申 Switch PS PC 都有

Mario未出

你買左Switch都可以日日玩Mario?
你係咪老任內部員工
早過一般人玩到未出隻Mario?

返去等PS10喇你

真係有可能好快出ps5
咁ps4就慘啦

有幾慘
而家仲未買機既
到ps5出唔會即刻買啦
等幾年先會開post問買唔買ps5好
你就會:好快出ps6 咁ps5就好慘

真係打機就買PC啦

Mario未出

你係咪老任內部員工

小學雞咩
Mario kart 都係mario 啦
唔通switch 唔講nintendo switch 就玩緊分線器咩
switch=小朋友遊戲機

你得閒玩下隻Zelda啦
成堆幾十歲hardcore老野玩家玩

得隻Zelda就收埋啦
switch啲game wiiu一早玩到爛啦
m
得幾隻game有Wii U版
Zelda Switch版有得係街玩所以唔會買Wii U版

MHXX暑假就出
下半年有成堆game排住出
唔信自己睇
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_Nintendo_Switch_games

得閒去下game鋪場睇下D人出乜機多

你其實係咪坐完監出黎無耐?
好似資訊停留係上年咁
上年真係會覺得Switch少game
因為上年好多遊戲都未公佈發售日期
剛剛公佈完MHXX暑假出
已經又多左大堆人出機
遊戲機總銷售數字係網上公開資料無得呃

我就買PS4開心打盡各game廠既3A大作
你就繼續扮老屎忽比任記食老本啦

你個堆3A大作大多PC同X1都有
獨家隻仁王等12年先出
獨家隻FF 7 remake 2015年公佈最近先請員工搞

但Switch有堆三廠game係PS4/PC/X1冇
FIFA、NBA 2K個類三廠game Switch都會出
我都煩緊
淨係想玩horizon or zelda
爭扎左成個月
switch既機能根本唔可以同ps4比 硬件都輸幾條街

手提機同家用機鬥
要鬥就拎psv同switch鬥啦

無可否認 老任家用機係垃圾

Switch用電少PS4好多倍
但機能係強過PS3同iPad Pro好多

或者你試拎部PS4出街玩
睇下方唔方便

我想好多人未了解二合一機既方便
已經決定左,兩部都買 不過switch優先

兩部都買係最理智

愛打機既人有多部遊戲機係好平常
如果佢有正統fifa 2k17 個類運動肯定大賣
大家恨左幾耐出街面對面咁一齊玩
以前psp 唔爭氣而家switch 完全實現左呢個可能性
Why not both?
Ps4同switch都有
不過ps4封左塵
用pc打機多
Switch 最後只會成為xbox 咁
無人玩
Ps4 pro 啦
就算出ps5 你都大把game 可以繼續玩
Ps4
認真,有女 switch
無女 ps4
無人玩
Ps4 pro 啦

放長雙眼幾時變Xbox

真係打機就買PC啦

Mario未出

你係咪老任內部員工

小學雞咩
Mario kart 都係mario 啦
唔通switch 唔講nintendo switch 就玩緊分線器咩

香港人叫Mario Kart做孖車
超任年代就咁叫

Mario叫孖寶
紅白機年代就咁叫

你其實打左幾多年機?

Mario出過好多唔同玩法既作品
就咁講Mario就當係孖車
真係任你講

遊戲機係得一部叫Switch
亦得一間遊戲公司出
所以唔駛提Nintendo都無分別

黎緊隻ARM、柒彈2、MHXX都係可多人打既game
PC,PS4,X1都冇得出
你如剩玩孖車梗係覺得易厭啦
無人玩
Ps4 pro 啦

Xbox360都唔係弱勢
係xb1 先柒到一棟都冇
而家switch 頭段勢強,同ps 出同一款game 都好大機會多人買過ps(帶得出街玩vs 高畫質家用)
打紅海戰術贏既機會唔會少得過wii 打藍海
溝女= switch

毒撚= ps4

黎個咁多毒撚既地方問
你都估到咩答案多啦
ps4擺左屋企鋪塵
switch日日同女友玩
溝女= switch

毒撚= ps4

黎個咁多毒撚既地方問
你都估到咩答案多啦
ps4擺左屋企鋪塵

on9

毒撚表示:PS4+Switch先啱呀
溝女= switch

毒撚= ps4

黎個咁多毒撚既地方問
你都估到咩答案多啦
ps4擺左屋企鋪塵

認真,同女玩分分鐘要買多部,唔係好可能自己無得玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞