買ps4定switch好?

206 回覆
53 Like 37 Dislike
Switch下年先再買都得啦
D game都未出

巴打呢個建議好呀

Ps4只玩大作都夠玩一年啦
Switch d大作起碼冬季先出
依家仲炒緊機 呢期好似又話升番
利申 兩部都有 係屋企都係玩ps4為主

Switch首發已有最多10分既大作
switch=小朋友遊戲機

你得閒玩下隻Zelda啦
成堆幾十歲hardcore老野玩家玩
我同樓主差唔多處境

不過係VR vs switch
溝女買switch
真係打機買ps4
溝女買switch
真係打機買ps4

我都等緊女朋友答我會唔會陪我玩 ( 佢專業人士,忙到仆街)
如果會就買 switch
唔陪我玩就 PS4
ps4唔洗諗
D game都未出

巴打呢個建議好呀

原價啦而加
D game都未出

巴打呢個建議好呀

原價啦而加

咁咪好 想玩有得買
唔洗益炒家 炒機仆街死啦
ps4

得隻Zelda就收埋啦
switch啲game wiiu一早玩到爛啦
m
得幾隻game有Wii U版
Zelda Switch版有得係街玩所以唔會買Wii U版

MHXX暑假就出
下半年有成堆game排住出
唔信自己睇
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_Nintendo_Switch_games

得閒去下game鋪場睇下D人出乜機多

你其實係咪坐完監出黎無耐?
好似資訊停留係上年咁
上年真係會覺得Switch少game
因為上年好多遊戲都未公佈發售日期
剛剛公佈完MHXX暑假出
已經又多左大堆人出機
遊戲機總銷售數字係網上公開資料無得呃
其實正常黎講
兩部機都值得買
因為兩部好多game都係唔同
邊部機都取代唔到對方
我就唔信你兩部機都無想玩既獨家game

PS4一定係買PS4 Pro
仲買PS4就傻仔
或者等埋E3睇下Sony有冇以PS4新型號先決定都未遲
都就黎E3
往往game show會公佈新型號或新機

一條明明係多選題
變成二選一題
梗係難揀啦
你食蘋果就唔可以食橙?
用筷子就唔可以用刀叉?
明明全部野都任你買任你用
無錢買就搵錢
人窮志短
會連買遊戲機都要二揀一咁劃地自限
PS4啦
Switch啲炸彈人同mario kart咪又係食老本

得隻Zelda就收埋啦
m

MHXX暑假就出
唔信自己睇
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_Nintendo_Switch_games

好似資訊停留係上年咁
已經又多左大堆人出機

唔係話撐Switch, 但PS4出左幾年, Switch就岩岩出, 依家落Game舖睇梗係多人買Switch啦

得隻Zelda就收埋啦
m

MHXX暑假就出
唔信自己睇

好似資訊停留係上年咁
已經又多左大堆人出機

唔係話撐Switch, 但PS4出左幾年, Switch就岩岩出, 依家落Game舖睇梗係多人買Switch啦

Agger
你其實只係要諗邊一邊多game想玩
同埋買唔買Switch我會等埋e3先諗
買switch係咪一定係game鋪?我唔見d百老__、__宅有得買
Switch 今年有幾隻game囉

但ps4 有既game 係switch N倍

咩switch溝女更on9

自己諗下
鐘意玩芒享? 係就NS
Switch得孖車玩
mon hunt
ps4(gundam)+3ds(pkm/mh)
其實switch都有好多game
RPG有Zelda、薩爾達、林克
賽車又有Mario kart、孖車、瑪利歐卡丁車
有女=switch
買switch來溝女我都係第一次聽
我條女咪又係同我一齊玩ps4
條女肯玩嘅話game gear都陪你玩啦

利申:ps4用家
ps4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞