買ps4定switch好?

206 回覆
53 Like 37 Dislike
比多十日就睇到2021年ps4出咩 game la
Must PS4
我都陷入兩難
不過係 PS VR 打farpoint 睇AV定係 switch 高清芒享

Why not both?
兩邊堆game都唔同

無限金錢咩 ......

錢可以慢慢搵過
做看更或洗碗都萬幾蚊
九巴司機都萬九蚊

買兩部遊戲機加一堆game
抵玩過為一隻手遊課金倒錢落海
至少一個價買斷對消費者有保障
唔係課金抽野抽極都有新蛋機又講運氣

賣遊戲機其實一部賺好少錢
係D game賺錢
其實正常黎講
兩部機都值得買
因為兩部好多game都係唔同
邊部機都取代唔到對方
我就唔信你兩部機都無想玩既獨家game

PS4一定係買PS4 Pro
仲買PS4就傻仔
或者等埋E3睇下Sony有冇以PS4新型號先決定都未遲
都就黎E3
往往game show會公佈新型號或新機

一條明明係多選題
變成二選一題
梗係難揀啦
你食蘋果就唔可以食橙?
用筷子就唔可以用刀叉?
明明全部野都任你買任你用
無錢買就搵錢
人窮志短
會連買遊戲機都要二揀一咁劃地自限

咪就係
3部有晒
想玩邊部就玩邊部
兩三千 當獎下自己囉
多 game 少 game 又點啫

你買撚哂嚟玩咩

最重要係有自己想玩既 game 啫 咁都鬥一餐

唔講以為 sony , 任天堂係你地開既

終於有人講呢點
switch 啦
Ps4 係唔係又再出新款?
Switch 玩唔玩到wii u 電子版既game ?
有晒兩部 (switch啱啱買)

switch 可以叫成班人黎你屋企玩 有MH
唔玩可以掉俾老婆 自己安心睇波打ps4

ps4 好多game 我玩唔切 畫面正
又成日有舊game免費 多數自己同fd上網打

結論 有女/溝女買晒 無女ps4>switch
Ps4
兩部都有
獨佔兩邊都有 好難一部機搞點
Ps4
Ps4

我都有D想買Ps4,但系P's4Dgane我多數系PC玩。所以想買swicth,但不過我借左FD果部尼玩,我屌一D都唔好玩。總結兩樣都唔好買留番D錢去叫🐤
Ps4

我都有D想買Ps4,但系P's4Dgane我多數系PC玩。所以想買swicth,但不過我借左FD果部尼玩,我屌一D都唔好玩。總結兩樣都唔好買留番D錢去叫🐤

屌你老母玩賓周啦學咩人打機
我揀switch
btw 唔急等e3先啦
睇game食飯
Ps4多到玩唔完
Ns就
如果係買ps4,ps4好啲定ps4 pro

宜家先出既話
梗係買ps4 pro啦

不過我問賣機果個人話女仔玩ps4都夠,男仔就最好ps4 pro,其實關咩係
Ps4平咁多又好玩咁多
Ps4

系你老母
尼你老母
想問下話等e3嘅巴打係因為可能會有新機?但係部機係咪都冇咁快會出街?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞