買ps4定switch好?

206 回覆
53 Like 37 Dislike
Ps4啦
利申:啱啱買左switch
對老任game 無興趣就PS4,
否則入左switch 你都係話無game 玩
買switch來溝女我都係第一次聽
我條女咪又係同我一齊玩ps4
條女肯玩嘅話game gear都陪你玩啦

利申:ps4用家

毒撚不嬲鐘意FF
PS4 啦緊係 如果我買switch 會係為左mh
真係睇你鍾唔鍾意薩爾達、瑪利奧、卡比、MH、寵物小精靈嗰堆
興趣唔大就PS4
兩邊有一兩隻game想玩就要入晒
最多分先後
PS4
一黎平啲
二黎啲game 有排你玩
例如
單機享受故事/動作dark soul 3 ,witcher
要運動一齊玩,FIFA
七月重出埋Gundam

不過睇你身邊有無人玩switch
無人一齊玩係爭啲
Switch 無深度
PS4正咁多
其實switch都有好多game
RPG有Zelda、薩爾達、林克
賽車又有Mario kart、孖車、瑪利歐卡丁車

switch=小朋友遊戲機

你得閒玩下隻Zelda啦
成堆幾十歲hardcore老野玩家玩

得隻Zelda就收埋啦
switch啲game wiiu一早玩到爛啦
m
得幾隻game有Wii U版
Zelda Switch版有得係街玩所以唔會買Wii U版

MHXX暑假就出
下半年有成堆game排住出
唔信自己睇
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_Nintendo_Switch_games

得閒去下game鋪場睇下D人出乜機多

你其實係咪坐完監出黎無耐?
好似資訊停留係上年咁
上年真係會覺得Switch少game
因為上年好多遊戲都未公佈發售日期
剛剛公佈完MHXX暑假出
已經又多左大堆人出機
遊戲機總銷售數字係網上公開資料無得呃

唔係話撐Switch, 但PS4出左幾年, Switch就岩岩出, 依家落Game舖睇梗係多人買Switch啦

最主要係因為一部機二千幾蚊可家用手提用
又可拆手掣雙打
Wii U、3DS、PS4初出時都冇Switch依家咁好反應

其實兩部機好多game都唔同
買邊部你都玩唔到另一部機既game

如唔急
或者等E3後再決定
好多人出完機先知又出新型號或新機
Sony如想打柒Switch
可能會同樣出部混合型遊戲機
之前都傳過下但唔知係咪堅
Switch 無深度

人地打Zelda打幾百粒鐘
Switch 無深度

Agger
一開波買到game可能好high
但好快棄驚

買ps4
巫師3、GTAV、MGS、人中、仁王、horizon、dark souls.... 大撚把驚玩到天荒地老

毒撚不嬲鐘意FF

我又未聽過D女會話條仔有switch受媾
無錢就死落街返pt返一個禮拜都有啦

無錢就唔好學人打機啦

講到兩部機都好貴咁

毒撚不嬲鐘意FF

我又未聽過D女會話條仔有switch受媾

身邊好多女因為有人屋企有switch上人屋企玩mario kart...
先買ps4
之後再買switch

利申:玩開ps4, 但今次對呢部機有些少興趣
Switch 日日同條女玩 Mario

真係打機就買PC啦

利申 Switch PS PC 都有
幾千蚊渣ma 諗咩野仲
應該掉返轉, 有女買Switch, 冇女買PS4
等買3Dswitch 或者PS5啦

認真ps4啦
Switch暫時遊戲種類唔多 好快放係到封塵
但你話同女朋友玩就唔同講法
PS4
一黎平啲
二黎啲game 有排你玩
例如
單機享受故事/動作dark soul 3 ,witcher
要運動一齊玩,FIFA
七月重出埋Gundam

不過睇你身邊有無人玩switch
無人一齊玩係爭啲

fifa18 好似switch 都會出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞