數碼暴龍玩具討論區#4 誤中

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

依部同太一,大和個部有乜分別

無限loop依個問題,依部叫csa
聲光機,純粹用黎播佢內置既兩首歌同埋發光之外
乜染都無得玩,無得搖機又得對打
明?
[d-power衝關報告]

仲有800步打混沌騎士

比隻蜘蛛捉左3隻走

仲有800步打混沌騎士

比隻蜘蛛捉左3隻走

沖呀巴打

仲有800步打混沌騎士

比隻蜘蛛捉左3隻走

沖呀巴打

完全睇唔到亞古獸要咩達成條件
除左打贏隻黑紅蓮
始終打定力爆一定要用真紅蓮

仲有800步打混沌騎士

比隻蜘蛛捉左3隻走

見到蜘蛛有無辦法增加退走機率
定純粹擺低部機等睇?

仲有800步打混沌騎士

比隻蜘蛛捉左3隻走

定純粹擺低部機等睇?

狂禁下鍵定右鍵
想問下邊度仲有得買nxedge 既omegamon
Y拍都唔見有,想買隻黎陪alphamon

現時點有 唔記得賣400定五百幾蚊

一岀果陣先好似二百有找定二百左右

我見百7

我嗰陣第1日買一百三十幾

搞到而家alpha二百幾都買唔落手

明?

哈哈,明哂,感謝巴打

太一,大和個部週年紀念版,我見得日版,行版黎緊會出?如果冇訂嘅話,可以係邊買到?
thx

明?

哈哈,明哂,感謝巴打

太一,大和個部週年紀念版,我見得日版,行版黎緊會出?如果冇訂嘅話,可以係邊買到?
thx

請留意港魂及爬文
港魂確定會出太一同大和
你可以直接上官網訂
日版同港版內容無分別
除左個包裝盒上面既熊仔logo
日版係印上去,港版係貼上去(無記錯既話)

仲有800步打混沌騎士

比隻蜘蛛捉左3隻走

定純粹擺低部機等睇?

狂禁下鍵定右鍵

我就撳下既

前段都可以,而家唔多work, 仲難過04

暫時冇比人捉走超過3隻

屌你老味

姐係都叫做有得訂

原來日版出左好耐

點解港版依家先準備開始訂咁搞笑

明?

哈哈,明哂,感謝巴打

thx

請留意港魂及爬文
港魂確定會出太一同大和
你可以直接上官網訂
日版同港版內容無分別
除左個包裝盒上面既熊仔logo
日版係印上去,港版係貼上去(無記錯既話)

我搵到啦,我之前就係記得bandai話出15週年部機係2014年個時,但點解搞到依家先有得訂嘅

求解
我搵到啦,我之前就係記得bandai話出15週年部機係2014年個時,但點解搞到依家先有得訂嘅

求解

今次係第二次出
多左紋章同d上色文字
cap多次水姐
路過一問,仲有冇人玩緊隻next order?

巴打係咪不停投胎就會愈黎愈勁

我隻女惡魔谷爆波都未進到莉莉絲
有無巴打買左$260個部磚頭機
細個剩係有翻版
點解港版依家先準備開始訂咁搞笑

出貨仲好笑 為節省成本要等埋模型一次過運過黎添
細個剩係有翻版

磚機有翻版架咩?
細個剩係有翻版

港魂成20幾號先派wo
呢對育成機真係得個養字
最好玩都係 成功養到自己鍾意個種喜悅感
就好似x抗ver1養到奧法獸咁

明?

個時正價都700 on9仔先買
比700蚊買部閃燈播聲機,十年前d十幾蚊扭蛋都做到啦

明?

分分鐘淘佬版

明?

原價500左右炸喎....

明?

原價500左右炸喎....

我都唔記得,總之覺得on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞