數碼暴龍玩具討論區#4 誤中

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

冇錢了

係邊到睇到?

但好似咁細隻既?
細過墮天好多咁
紅藍色有唔同蛋

一開始一樣蛋

上到成長期好似可以揀多一粒ver1-5既蛋

要係邊到揀?
岩岩進左亞古獸

第一粒蛋進到成長期,係普通畫面撳兩下C制畫面應該會拉左過右邊見到隻問號蛋,之後係問號蛋畫面AB制一齊撳就有得揀蛋

thanks

呢部機真係好正
一次過滿足曬1-5代小學雞時既慾望
新手入坑 訂左部藍色暴龍機
打盃打到加布獸唔夠打

又係港女啲兵黎

又係港女啲兵黎

出左啦咩?

我有d嬲呢隻會包埋舊個隻game

我紅機隻亞古獸都係舊樣喎,係咪要啲咩特定條件先有超龍zero個樣?

又係港女啲兵黎

出左啦咩?

我有d嬲呢隻會包埋舊個隻game

味出
睇佢啲圖都係同一組戰鬥系統

節省成本嘛

我紅機隻亞古獸都係舊樣喎,係咪要啲咩特定條件先有超龍zero個樣?

好似要解鎖特殊蛋先有

好似要解鎖特殊蛋先有

點先有特殊蛋
點先有特殊蛋

等人攻略

btw有冇人知點阻訓覺
Sleep Disturbances
Wake the Digimon up by going into the Food menu, training it, or selecting the Battle option.

隻野好少訓
依家加速進化都唔知點先做到9次以上
我想養飛龍獸
我想問黎緊出果啲三色磚頭同你地而家玩緊果啲紅藍磚頭有咩分別 係咪淨係隻色唔同? 見你地玩得咁過癮我又想玩下
我想問黎緊出果啲三色磚頭同你地而家玩緊果啲紅藍磚頭有咩分別 係咪淨係隻色唔同? 見你地玩得咁過癮我又想玩下

一部機有曬以前1-5代龍 ,又多左究極體

三色機多野玩啲? 諗緊等唔等三色機好 定係直接買現貨紅藍

紅藍一set買原價係咪260x2 +40蚊運費?

紅藍一set買原價係咪260x2 +40蚊運費?

好正

但係咪香港就冇web連動?
點先有特殊蛋

等人攻略

btw有冇人知點阻訓覺
Sleep Disturbances
Wake the Digimon up by going into the Food menu, training it, or selecting the Battle option.

隻野好少訓
依家加速進化都唔知點先做到9次以上
我想養飛龍獸

以前訓緊覺叫醒佢食野訓練當一次,而家開一次燈會醒返,我諗咁當係一次阻訓覺掛

覺得Digimon unlimited好似仲正,可惜係少人玩

Bandai 肯出手機版一定好玩好多

隻Linkz 真心要玩刷刷刷係幾悶下

等聽日7點日本開訂先有多d資料

三色有多幾隻怪
有戰暴鋼加奧米加亞種

三色有多幾隻怪
有戰暴鋼加奧米加亞種

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞