數碼暴龍玩具討論區#4 誤中

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
如果冇同人對打過,會唔會進唔到完全體?

進化條件係對戰15場以上,勝率80%以上,如果得一部機又冇fd玩咁咪永世都唔洗進賽全體?
我想問黎緊出果啲三色磚頭同你地而家玩緊果啲紅藍磚頭有咩分別 係咪淨係隻色唔同? 見你地玩得咁過癮我又想玩下

一部機有曬以前1-5代龍 ,又多左究極體

覺得Digimon unlimited好似仲正,可惜係少人玩

進化條件係對戰15場以上,勝率80%以上,如果得一部機又冇fd玩咁咪永世都唔洗進完全體?

進化條件係對戰15場以上,勝率80%以上,如果得一部機又冇fd玩咁咪永世都唔洗進完全體?

進化條件係對戰15場以上,勝率80%以上,如果得一部機又冇fd玩咁咪永世都唔洗進賽全體?

係咪即係要逼人買2部機
[跪求] 請問有冇人放

係咪即係要逼人買2部機

內置有得對打AI

打盃一樣計勝率
應該一部機都ok
但合體果d都係要兩部

係咪即係要逼人買2部機

內置有得對打AI

係咪即係要逼人買2部機

內置有得對打AI

Ai d怪 係隨機?
20th 暴龍機係咪無得熄聲?
20th 暴龍機係咪無得熄聲?

自膠
禁a+c制就得

係咪即係要逼人買2部機

內置有得對打AI

Ai d怪 係隨機?

我成熟期都係對d成長期ai
加布獸咁撚勁既屌
屌養左二隻亞古訓練分唔撚到邊隻打邊隻
屌養左二隻亞古訓練分唔撚到邊隻打邊隻

Gay
進左惡魔獸
加布獸咁撚勁既屌

隻鼻屎獸仲勁
加布獸咁撚勁既屌

隻鼻屎獸仲勁

痴線
練左50次以上都唔夠佢打
可能要成熟期先夠打
等3色機定係開埋部灰機好

打盃一樣計勝率
應該一部機都ok
但合體果d都係要兩部

但今次有得同時養兩隻,所以一部機都合到體?

你岩
咁其實都冇咩功能一部機玩唔到
除左特殊蛋合奧米加
等3色機定係開埋部灰機好

好似個個都鐘意紅機多啲咁喎

我都係睇埋三色機有咩特別先 好心急
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞