數碼暴龍玩具討論區#4 誤中

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
想收部20週年藍色磚機,請pm 價錢, thx bro
獎盃果度揀左自己咩怪打之後
仲有兩樣揀有咩分別?

睇返說明書講,上面係繼續你上次既Stage, 下面係從新黎過
呢隻乜黎

拎定銀包出黎,已經無理由唔買了

拎定銀包出黎,已經無理由唔買了

港魂幾時有

驚驚地都唔知等唔等港魂好,屌佢
但係磚頭機打盃係計T勝率 唔係S WOR...
進唔進到架

BTW 今代2部機CONNECT對戰好差,
CONNECT得超慢, 有時又ERROR
獎盃果度揀左自己咩怪打之後
仲有兩樣揀有咩分別?

睇返說明書講,上面係繼續你上次既Stage, 下面係從新黎過

即係揀第一個繼續打啦

其實港魂講左自己同日版一樣
但唔支援web相信有兩個原因
1)香港唔會入reader 讀你部機資料入電腦
2)日本本土自己玩,即vpn /jp ac等
但係磚頭機打盃係計T勝率 唔係S WOR...
進唔進到架

BTW 今代2部機CONNECT對戰好差,
CONNECT得超慢, 有時又ERROR

打返單人唔係計s咩

插機連電腦上網對打?

插機連電腦上網對打?

由於收到很多會員對本產品能否使用日本DIGIMON WEB的相關服務,現作出以下回應:

1. 本產品內容與日本版完全相同
2. DIGIMON WEB的服務範圍只限日本國內,其他地區並不支援任何相關服務
大家都玩到
Link: http://digimon.net/20th/d1/

先登錄,登記一個日本Bandai ac

之後就可以登錄digimon
第一行打你部機set個名
第二行打隻怪個code
完成

一日可以同cpu 打5場

為左呢隻就決定等黑色機
時間之前set錯有無得重新較過

為左呢隻就決定等黑色機

港魂會唔會有
係咪積屎積到4舊先一次過處理都冇問題?

有冇育成失誤嘅詳細定義?
我所知應該係右下角出CALL之後20分鐘都唔理個CALL就會無左,咁就當一次育成失誤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞