數碼暴龍玩具討論區#4 誤中

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

好滾動呀
想問啱啱出果部磚機行版原價係幾錢

260,未計運費
無訂到想入

fb有人放一set $650 平定貴

原價520兩部
揀左夜晚送今朝就送黎又無打電話
好在有人,黑貓次次都係咁

我屌 18:00明明有人係屋企
都可以話冇人係屋企
門鐘都冇響過

歡迎打去屌屌佢

屌咁啱既

我夜晚返到屋企諗住會有啦,點知仲未見影,上網睇番佢話收件人未明,送返去倉,我問屋企人明明嗰段時間喺屋企,我電話又響都無響過
無訂到想入

fb有人放一set $650 平定貴

原價520兩部

唔介意隻色既話,買新嗰三部仲好

BTW,我對嗰三部無興趣,無留意開咗訂/截咗訂未
Ver 20th 係咪無暫停功能

應該冇,set停左一陣佢自動行返

原來要兩日先到究極體

咁埋要24小時陪佢玩?

咁埋要24小時陪佢玩?

好似可以整訓佢
訓緊唔計進化時間

咁埋要24小時陪佢玩?

https://drive.google.com/file/d/0B1cFgrMunjsYVFVVODQ2MjYzM1E/edit
有人將説明書翻譯左做英文

咁埋要24小時陪佢玩?

好似可以整訓佢
訓緊唔計進化時間

聽日放工試試

咁埋要24小時陪佢玩?

https://drive.google.com/file/d/0B1cFgrMunjsYVFVVODQ2MjYzM1E/edit
有人將説明書翻譯左做英文

謝巴打

咁埋要24小時陪佢玩?

好似可以整訓佢
訓緊唔計進化時間

好似以前咁咪好囉,較佢訓覺轉去時間畫面夠時間進化就會彈返去主畫面,見到進唔到就可以重新玩過,而家咁都唔知點判斷佢進唔進化到
點樣整瞓佢

兩部收藏兩部玩

兩部收藏兩部玩

好波

我一部玩兩部收藏 好似買多部好啲?

因為我記得唔同顏色有唔同蛋 所以買定 同埋好似可以合奧米加
紅藍色有唔同蛋
尋日到而家仲未進到成長期
尋日到而家仲未進到成長期

D屎多到
真係喪心病狂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞