數碼暴龍玩具討論區#4 誤中

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
樓上做咩

好想睇到條片係爆機

根據返V1,V3 都係彈句THANKS 或者END 架渣

你期望我粒電未燒哂
而家衝去爆多次

上呀巴打

連童年之力都過唔到 就證明真係好難

為左盡量縮短時間我會瘋狂打飛機
但D飛機越黎越難打
開頭900分而家400幾已經time's up
今晚玩住7000先
樓上做咩

好想睇到條片係爆機

根據返V1,V3 都係彈句THANKS 或者END 架渣

你期望我粒電未燒哂
而家衝去爆多次

上呀巴打

連童年之力都過唔到 就證明真係好難

為左盡量縮短時間我會瘋狂打飛機
但D飛機越黎越難打
開頭900分而家400幾已經time's up
今晚玩住7000先
最難既永遠都唔係隻boss,而係舊電

搵左個盒收起佢

用鋰電

要佢改良 算吧啦

識換電呢個就唔係問題黎

識換電呢個就唔係問題黎

請指教
有無人收新版D3 , 未開盒 2部 1藍1黑 $1400 有意留telegram

你原價放啦 都有可能有人收
有無人收新版D3 , 未開盒 2部 1藍1黑 $1400 有意留telegram
冇呀 過主啦

識換電呢個就唔係問題黎

請指教

google search 係待機之後3秒內成功換電就OK

利申未試過
冇呀 過主啦

識換電呢個就唔係問題黎

請指教

利申未試過

係咪三秒就唔清楚但愈快愈好
中間唔好禁到制唔好搖到機
冇呀 過主啦

700舊1部
lm

btw 港魂屌你老母

識換電呢個就唔係問題黎

請指教

利申未試過

3秒定律竟然應用到係暴龍機度

識換電呢個就唔係問題黎

請指教

利申未試過

3秒定律竟然應用到係暴龍機度

03v2試過幾次都得 手速最緊要
而家有冇地方可以訂到20週年個隻暴龍機 上網睇到 想買黎玩反
而家有冇地方可以訂到20週年個隻暴龍機 上網睇到 想買黎玩反

就派貨啦,訂就實冇等大貨啦
港魂24號先派貨
港魂係咪唔開
連FB都冇聲氣
港魂係咪唔開
連FB都冇聲氣

開唔開都想佢單聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞