Nba2k22

498 回覆
3 Like 41 Dislike
今集射波系統,係回歸返主要都係用返正方形制!
咁咪好囉,都唔知2K邊條智障上集係度hard sell R3射波…仲要瞄準…
完係係反智嘅玩法。
R3主要就係控波。

所以,今集嘅射波點都會比上集好!(上集應該係最差嘅一集。)
2k: 個個都話唔買
我就冇話過唔買,不過年年都屌佢垃圾姐
188最上面左轉間藍店ps5貴版$598
其實最好就係用R3就限死個人會上籃,唔理你下手又好上手又好
有時明明食左半個身位想上埋變左pullup jump shot
想問下如果同fd online玩係咪要買新既先會有最update 既roaster
Ps4 無得升Ps5版?
今集射波系統,係回歸返主要都係用返正方形制!
咁咪好囉,都唔知2K邊條智障上集係度hard sell R3射波…仲要瞄準…
完係係反智嘅玩法。
R3主要就係控波。

所以,今集嘅射波點都會比上集好!(上集應該係最差嘅一集。)
其實最好就係用R3就限死個人會上籃,唔理你下手又好上手又好
有時明明食左半個身位想上埋變左pullup jump shot

係! 真係要分返清楚。
依家今集做推手上籃都好似都係要用返R3? (我未開始正式逐個睇同練)
之前有一兩種上籃係用正方形制做唔到…

總之頂多係上籃之外,所有投籃都限死一定要用正方形制就得!

咁樣亦完全可以避免有部份玩家經常控控下波(R3),
無啦啦又變咗投籃嘅情況。
有個波送
有冇人hktvmall買仲未收到
更左三小時。得4分一
冇ps5 玩19算
佢痴撚左線,今年仲要目測大左4倍
頂你個肺個人行得又慢,又冇得fast travel

送波仔 啱啱玩左一場 好唔慣
49.gb
有tg? 我加拿大
有無咁撚多update
又1.003.000 update, 剩下99+小時
唔撚係呀 1.02都有排 仲黎
Ps4 同 ps5可唔可以連線玩?

有冇ching都係買唔到跨世代版..手機電腦都試過
https://t.me/joinchat/6k4DSNNjV3UwZjhl

開咗個專for mc嘅ps5 2k22 gp, 可以入嚟一齊傾下點開人,同埋之後方便組隊打rec/park
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞