Nba2k22

498 回覆
3 Like 41 Dislike
好難過人
開咗隻undersize中鋒 配埋啲章係咁背籃fade away好勁
想知點解打完大學第一場完咗我冇vc賺
所以重課果班真心佩服
下年又要再課過做同一樣野
講真畫面都幾盡下
不改至少依家仲係滑雪
同乞vc 乞到好撚肉酸
年年都要將d正常野拎走換返d屎比你

btw有冇人知my team點入拍賣,佢話要做球季日程任務
但搵唔到係做邊個
好似係儲夠唔知幾多張卡就得
唔太肯定 因為我都只係亂打亂撞解鎖左
21冇玩
22 PS5版+4K SONY電視
畫面都唔係話靚過20 非pro + 2K電視好多
Loading就仍然咁慢
有d失望
今集戰術真係好煩
啲字好撚細
射波條bar好撚難睇
同埋點解好似睇唔哂成個mon咁 搵唔到有縮放既設定
https://t.me/joinchat/6k4DSNNjV3UwZjhl

開咗個專for mc嘅ps5 2k22 gp, 可以入嚟一齊傾下點開人,同埋之後方便組隊打rec/park
直程好難射
完全觸摸唔到要點射
想問邊個位可以入code?
我在myteam同主畫面都搵唔到
PlayStation store
Ps4 既話可以唔洗買 見唔到個分別
有冇大佬可以幫下我 唔知點解入完個code入返隻game都係冇vc
有冇ps5版嘅巴打試過打park delay有冇改善
上兩年玩PS4 唔打底根本玩唔到
射罰球空撚哂 完全睇唔撚到條bar
我嘅精揀懶人包(PS5版嚟講),希望幫到大家。

1. PS4版真係唔使買,零進步。PS5版係有進步,可以一玩。

2. 射波系統回歸主打返正方形制就係射球、右搖桿就係控球。
當然,若然少部份玩家係想用右搖杆射球,都係可以設定。

3. 射球條都係一般,但一定比上集好睇。射波、控球系統亦一定比上集好。

4. MyPlayer 設定嘅自由度無咩提升。

5. 核心MC模式,耐玩度稍有提升。

6. 以前各種人物著上身嘅服裝、身上嘅裝備等等嘅破圖情況,依家都好似唔多見,係有進步。

7. 人物樣貌、動作有少許進步。

8. 有唔少球員嘅能力值,真係備受質疑,難以理解。

9. 遊戲各方面都仲係想坑大家課金VC。

10. 連線質素,無進步可言,一樣會出現各種延遲。

謝謝。
Ps4同pc版一樣?
琴日我打多幾鋪之後就解左
我都唔知咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞