Nba2k22

498 回覆
3 Like 41 Dislike
玩反應擦gym rat係咪無咗
1 take搞掂大學 場場贏兩分 難打到嘔
想知有冇方法可以控制自己第幾順位係咪一定要打到咁上下request trade先去到自己想去嘅隊
2K真係好On9,街場明明排緊隊,人地3個一行過黎就可以夾硬搶左你個位唔比你打,連續入左4次都係咁,開左半個鐘game1場都打唔撚到
個場應該係冇得組隊入嗰個
今日終於忍唔住買左ps4 版, 幾年冇玩, 想問下射波timing 係咪條 bar 升到最高先放?? 玩左第一場 quick match 用勇士打太陽, wiseman 做左player of the game
幾時先再Update呀
係屌佢哋老母 三個好友組隊大哂咩dklm,最撚搞笑一定要個底開波
射波好難,試訓球球都炒咁,3分一球都入唔到,其實要睇準邊度放手,仲未掌握到,整左隻PF射波型
集集都係買封面黎儲
都係單機玩career睇下故事
park完全玩唔到 又delay 又排得耐 跟隊耐過打波
想問ps4版有無group新加入
講咁多你地咪又係買
仲講 課金啦
係時候放game等fifa22 季尾再平買返先玩
有無ps4可以一齊打5連勝
quick 5 out 2?
點樣㩒出嚟用
戰術設定,加入去playbook
開左波就進攻計劃,戰術,取代是但一個
返去球場左制揀返quick 5 out 2
同埋想問吓呢以前起比賽計劃 換人下面可以揀我用邊一個人去防守邊一個對方球員 點解而家冇左??
有冇人唔明點解啲人喺馬來西亞菲律賓果啲打就冇事
香港1000mb打公園rec就delay得咁勁
防守計劃?
唔會冇得較
上年仲係起換人主頁下面個選項
今年搵唔到嘅
已爆一隻build
有冇巴打組三運球打面 我打底 可以一齊打波升lv ps4
Psn?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞