Nba2k22

498 回覆
3 Like 41 Dislike
本身玩緊ps5版2k21 如果齋玩myleague係咪唔使買
本身玩緊ps5版2k21 如果齋玩myleague係咪唔使買

你係咪即係忍受到21個垃圾射波系統?
如果係,而你又係唔多玩 MC模式、街場嘅話,咁的確未必有需要。

因為22呢集最大賣點係個開放社區,主要係加強 MC模式、街場嘅耐玩度同投入感。

開放社區呢個元素係好好,的確多咗未知、探索嘅空間,
真係增強咗耐玩度同投入感! 算係2K近年比較有誠意嘅進步。
當然,開放社區個內容仲有好多進步空間。
我打漏咗一句,
PC版今次都係同PS4版一樣係本世代版。

有PS5嘅人唔使諗,一定係揀返PS5次世代版嚟玩。
有冇人mc打完一場之後啲vc冇出到

利申pc
ps5 Myleague搞乜
Free agent 一大堆假人9x rating
班G Leauge撚仲勁過NBA球員
成班潛力都99 A+
果班契弟my nba free agents度都有
https://t.me/joinchat/6k4DSNNjV3UwZjhl

開咗個專for mc嘅ps5 2k22 gp, 可以入嚟一齊傾下點開人,同埋之後方便組隊打rec/park
2k21 ps5唔係都係可以揀返正方射波架咩?

我打左成年都係正方射個喎
真係用唔到支棍黎射
係 頭幾個patch已經加返正方射波一開頭練咗勁耐,點知隔一陣就加返
有無巴打可以幫人刷章 搵下錢咁

WhatsApp 90341922

反工狗唔想刷
今年pc版mc內容會唔會同ps5一樣?係只係畫面唔同定連內容都唔同?
上年pc版仲係舊式整人仔,真係狗也不屌,ps5版整人仔多變好多,想知pc有無跟
好似因為連dame都係twitter屌話好難射
上網睇左睇,好似仲係舊版建模
又可以skip..
老實講句,打park如果都仲係delay到咁都唔洗買個
今年棄了
年年俾錢買game
買完再課金
再刷章
都仲要delay
改撚到波都射唔到
貼錢買難受
明明隻game已經要500蚊
想同朋友組隊玩下都要搞呢搞路
碟傳奇版500幾 送嘅個10萬vc夠玩啦
十萬好似唔夠升一隻?
今年冇賣
上兩年都買加課
升到80,Ok la
4K mon連單機都delay 反應慢半拍
有啲想買PS5版
但只打單機見個變化唔係好大
係啲動作同個框有小小改動

可能最後都係含淚買嚟玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞