Nba2k22

498 回覆
3 Like 41 Dislike
將mc同my park group埋好正喎
但係聽到仲係重度delay都係不了
半價可以買黎玩下既
第一場易打,氹你升個人,屌佢老母第二場開始對面勁撚過NBA隊,球球三分都入
2K真係狗改不了吃屎,我用PS5都LAG到西咁
畫面又唔覺靚左
結論:比狗買
今集個籃球之城仲有冇得轉輪盤
零課玩家想賺下錢/道具
以前一個場跑哂咪好 整乜撚輪船又搭𨋢又出出入入 場又大
想入返2k坑 今集ps4 my park delay嚴唔嚴重?
如果就輸果陣,立即關game,再入可以重打該場。可以好似Dr strange係咁”多媽母”
係咪得我一個覺得今集射波好難捉摸?
自己啲隊友成撚日籃底炒粉真係喊三聲
玩返 2K11 同 2K12 無咁嬲
隻2K11 MJ 玩左10年,就黎升爆 全屬性99
攻防速力 都99 ,場均場場80+

至2K17 重課金左$2000…
玩左一排無玩,過幾年開返…幾十萬 Coin 無哂…

就知道2K 搵笨柒

隔離 Winning ML 既人仔, 幾多年都仲Keep 到個 Save, 科水俾Winning 都唔科俾 2K
PS4 既有無人一齊玩my park 或 5vs5
想問下PS5版玩落唔知點解係lag定畫面有少少拖慢咁?
我記得之前玩PS4隻2k都唔會咁,係電視出問題定係PS5 setting有乜嘢問題,我諗住問我fd借隻2K21日試吓會唔會咁

電視用緊OLED 65吋e9p,線係HDMI 2.1,電視setting嗰邊嗰啲Trumotion功能冇開
今晚係咪叫唔到隊友射波
有冇pc玩家有興趣一齊玩,唔想成日打外掛
今集剷唔入既,D防守痴到實哂
同埋今次MY TEAM有無D無恥戰術屈電腦
其實我只係玩MC
唔去公園玩 只係單機玩 可唔可以比返以前所有能力都升到99比我 而唔係依家有能力上限
咁講又真實啲既
所以焗住單機pc版開掛自己玩

因為真係唔鍾意同人玩
PC 可以永久玩MC ?
MC 唔係 2 年就關Server 咩?
因為都係單機
我隻2k16同2k19
都係破解版
雖然唔係俾唔俾錢嘅問題
但係都叫可以打到幾時都得
想問下ps5 2k22 射波個陣有冇震動 因為2k21 冇左震動
真屌佢老母 一係就70做底分
就係要迫你課
大學MC第3場難打到西咁..對位果條友又射得又剷得 進攻用晒戰術得30% Pick得走佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞