Nba2k22

498 回覆
3 Like 41 Dislike
ea唔出nba live,無競爭自然硬食2k,2k見鳩整都有銷量咪繼續hea整
Pes都叫開始有起色
但2k真係無對手
Lm
咁玩online都要舊版有人玩先得既, 個個出新就棄舊, mypark同rec都少一班人
21已經無買
但佢食到肺炎條水
無計
十年無買,今集想試下ps5
咁咪一齊玩新
又skip得 真係on L 799
出到第2年都仲未升做next gen 撚狗
對上個next gen 都係第二年就對應番

今次擺明撚9
講真唔係今年堆新秀咁吸引都唔會想買
最快都應該聽日?
ps5係咪同ps4 連唔到

拎住部ps5 要買ps4 版玩?
好似係連唔到,所以先出多個跨世代版,一次過賣哂ps4,ps5版比你
https://support.2k.com/hc/zh-tw/articles/4403663694227--NBA-2K22-%E5%B8%B8%E8%A6%8B%E5%95%8F%E7%AD%94
有ps5 慘過狗
除非要同ps4 fd玩,如果唔係買返ps5版算啦
2k15後再冇買過
仲玩緊2k14
希望PC玩家團結唔好買
2k 擺明當你哋係狗咁撚
唔明仲有咩好玩
字母哥一個屌打廿個
集集都3分線剷籃挫樽
如入無人之境
玩撚?
因為ps5而家未有貨
真 PC單機玩家根本就唔洗集集買 同 friend挽開 MY PARK, MY TEAM 嘅PC玩家年年都挽頭一個禮拜就開始俾大陸9開外掛屈機 講左幾年 2K都無整過反外掛程式 根本就撚9 PC仔
NBA 2K 個垃圾課金MT模式一定唔會玩。

我同身邊嘅朋友一直都只會玩 MC模式!

唔知今次MyPlayer個設定會唔會更有自由度?
官方不斷宣傳唔重要嘅小事情… 我對這些半開放社區真係無咩感覺,
反而擔心會浪費玩家步行嘅時間。
我只能說,希望MC模式真係可以更耐玩!
畢竟MC模式先是核心!最多人鍾意玩!
NBA 2K 個垃圾課金MT模式一定唔會玩。

我同身邊嘅朋友一直都只會玩 MC模式!

唔知今次MyPlayer個設定會唔會更有自由度?
官方不斷宣傳唔重要嘅小事情… 我對這些半開放社區真係無咩感覺,
反而擔心會浪費玩家步行嘅時間。
我只能說,希望MC模式真係可以更耐玩!
畢竟MC模式先是核心!最多人鍾意玩!

補充,射波就唔該用返傳統嘅正方制!控波就係右搖桿!

上集21,官方強推 右搖桿射波…真係白痴智障! 劣評如潮!

完。
係唔係無新經典隊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞