召喚lihkg所有學神/P牌巴絲(91)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
咁係咪難咗。。。
多咗好大段路畀人爬頭
我覺得易咗 嗰段路本身係直上三波加速

而家唔使中間停燈又靠右靠左
可以直去到斑馬線先收慢
點解有d 人肥幾次都仲堅持考棍

真心建議轉自van 拎左牌先啦...要棍牌咪一年考中型貨 唔好比劉德華影響
本身跟學個師傅就應該收舊價
新師傅就租車+普通價

收你補鐘價 你淨上堂唔租車?
阿Sir 講到水邊圍唔會考咁,然後我考水邊圍,多撚謝晒
我租車啊 不過舊師傅太閪都廢事再搵返佢
之前搵咗個連登好多人推薦嘅師傅,又係喺post頭好師傅list入面,諗著收貴d都無所謂。

點知遲到早退揼波鐘態度又唔好。

果然連登仔介紹親都係伏
應該出唔到三保
咁你真係唔好彩我果陣水邊圍都只係行過兩次咁大把
早兩個月補鐘,搵啲有拍片上YouTube嘅學校都貴過舊師傅一截
最後有朋友介紹一間蚊型學校先係可接受範圍(雖然都貴過舊)
學咩嘢都係愈嚟愈貴架啦
仲信連登list 中過一次伏…屌佢老母
又遲到又早退又十問九唔撚應,上年6月拎到信,同年考11月尾,已經好撚客氣催左勁多次都唔覆 約完又係咁改…學車個陣又遲到 例牌5-10分鐘…

考第二次就轉自動van算撚數,自己係ig/fb搵,報完快期當日即whatsapp 左5個師傅,竟然有一個係十分鐘內覆 我諗都唔諗就決定跟佢

好彩唔伏,教得唔差同收得平(上堂$560,租車$1800…連登推介條友就租車都已經$2200 仲未計考試鐘)…搵師傅最緊要係咩?
1 即日覆whatsapp
2 唔遲到

btw,最後補2堂pass 想學多堂都比佢屌…
開名啦
懷疑係同一個
姓李 好師傅list第三個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞