出租女友現身說法 | PTGF價目表

308 回覆
44 Like 683 Dislike
咁你鍾意用咪用 我無講過係零靚女 豬扒多係事實
咁係毒撚識唔到靚女而唔係交友APP冇靚女啦
又否認明明有講過
如果你一開始係咁講我點會叫你試下
呢啲真係正宗臭西黎
有男朋友都出黎做雞
交友app有無靚女又關你同我乜野事?交友app個啲女係靚既會現實識唔到仔咩?我無講過係零,講左十萬八千次:你想撞下運咪玩囉我無阻你。你係街到都識到靚女架,不過少咋嘛。你係交友app都識到靚女架,不過少咋嘛。你係街到都識到肥婆架,不過多咋嘛。肥婆都無話一定唔好架,所以我先話啲人想拍拖一係降低標準唔好咁簡擇ok。
#205 我覺得我好攰 你想用咪用無阻你
冇, 只係我對你一開始講 既交友APP 冇靚女呢句野唔認同姐
港女世界第一
點解係都要我試 我玩左陣即刻嚇到Del左 少之又少既靚女多數普通或豬扒 其他人中過幾多伏你唔知姐 就係太多照騙先叫啲人唔好太大期望 對個樣唔好太大期望就唔會失望
叫雞再溝埋隻雞 好似划算d
左邊主持可以唸下,屌你老母右邊嗰位心口平撚到
想做
講左唔係零既,不過可能我自己對靚女呢個標準高掛。我點知姐,而家乜女都咁有自信自稱女神架啦。但我真係接受唔到。而家啲豬扒肥婆覺得自己少肥幾靚,普通樣又覺得自己係女神周街啲女都自稱靚女。
佢唔會信架喇
睇相咪靚女囉 ...... 出到黎普通到 ...... 最慘係又比錢溝佢又請佢食飯又買埋花比佢 最後同佢拍埋拖都只係佢隻兵連扑都無得扑 啲高質少少既女搵到下個就飛埋你 一係就年紀大搵你埋單結婚用
無話唔信只係樣衰既多
咩事
咪係。。。拍拖都未得仲要講乜野結婚 估都估到啲女想結婚就成三張野玩app識仔
人大左仲拍乜野拖 想食飯搵朋友食下飯好過
臭雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞