出租女友現身說法 | PTGF價目表

308 回覆
44 Like 683 Dislike
其實係無野好嘈 各花入各眼
死臭雞
我覺得JM個款先係真靚女,而家阿豬阿狗都自稱靚女仲要收錢。
你咁計一個月先兩萬令蚊
又要飲口水尾又剩,衰過做雞好多喎
你都on9
幾靚仔叫雞都要畀錢㗎啦
唔使錢嘅有手尾㗎
吳亦凡肯畀錢而家就唔使畀人搞啦
睇到厭哂覺得心地好比較重要 降低要求係同啲毒撚講既
#205 答左 唔一定100%個個都樣衰 唔一定肥婆就心地唔好
去個SP GROUP或者HMD話自己有車已經大把女MSG你啦,洗俾600蚊叫條女嚟遊車河?
食飯睇戲爆房唔駛錢咩
仲要食五六七餐先有得屌
出到黎仲要睇人面色,條女隨時講自己野多過聽你講野
你樣正正常常,比返差唔多價錢揾ptgf起碼人地有好招呼有戲交先啦
真係青頭毒撚同拎盡著數既死港女先會覺得交友app識人個process重覆十次廿次係好玩
啲新app一出果陣其實好多正常人
但耐左啲人match得7788就剩返堆ptgf同狗公
就算約到出黎
每次開場白又係嗰幾句,門面功夫又係嗰啲,做男人又要懶gentleman懶細心聽下條女講自己野,呢啲過程重覆十次,正常人都崩潰啦

比錢約個ptgf出黎,又係洗咁多錢,但比左錢鍾意講乜就講乜,鍾意食乜就食乜,有時約條女出黎係想有人陪,唔係想陪人

身邊好多朋友樣正正常常揾到啲錢都有叫ptgf, 有時真係唔係為扑野,只係想無乜壓力地有條女陪下

其實ptgf點解有市場,唔止因為毒撚錢易呃,係因為港女真係太西
建議你上少d連登
日本好興
match都match 唔到講經咩
我同身邊嘅fd都有玩,有幾個係真靚女,有成堆男仔fd,五六個溝緊佢,都玩交友app。
至於你話冇靚女,我同啲fd研究過,事源有個fd match親都高質,但另一個就見都未見過嗰啲仔。之後發覺原來個app會根據你受歡迎程度俾仔/女你。越多多人like嘅仔/女(個app定義「受歡迎」)like你,佢就會俾多啲「受歡迎」嘅人你揀。所以你話你見唔到靚女,可能係冇乜「受歡迎」嘅女(姐係「靚女」)揀你,所以個app就唔會俾靚女你揀,咁你就見唔到靚女。
有無片?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞