出租女友現身說法 | PTGF價目表

308 回覆
44 Like 683 Dislike
咩叫mb
但係我唔洗靠呢啲交友app wo 有無玩過又點玩黎做咩先 搵人傾計定拍拖我都唔需要 乜野我覺唔覺得事實就係咁 其實我唔係好知拗緊啲乜 我咪講左你要玩你自己否可以撞下運 但唔好對交友app啲女既外表各方面太大期待 多照騙同埋肥婆係事實 你接受得到都可唔可以同佢地拍拖架 咁我又無阻你 呢個年代想出pool有幾難 降低要求咪得囉係咪先
起一起底, 原來仲讀緊書
你讀完書出到黎, 返全職先再講啦
你叫啲護士 幼稚園老師去邊識仔 同事呀?
或者你叫啲IT 工程既仔去邊度識女?
你慢慢玩啦反正我唔用交友app 識埋啲豬扒普通樣都唔知為乜 百貨應百客你試哂成個app啲女都ok
咩可以試下
我就係一直都用緊
而唔係你用都冇用過鳩UP
仲有你讀緊書就梗係易識啦, 一間U 每科都可以唔同人
關讀書事既咩 識唔到女既就讀書都識唔到女啦 讀書都有工程讀架 無話唔比佢地識女wo 我又無講交友app啲女人唔係女人 只係提佢地降低要求唔好期待有幾高質 都唔知你拗緊乜 事實就係好多男既比錢買靚女都唔想識埋交友app啲豬扒ok
用都未用過已經知係豬扒普通樣

你一定又回我靚既使乜用APP識人
咩人識番咩人姐,同現實一樣
我自己身邊幾個fd都天da識到結婚
真心想搵人發展定搵食
傾一陣都知啦
Ching 我又無話唔比佢地用 我意思係降低啲標準就識得到 毒撚眼裡既正常女人係指個種靚女所以咪識唔到明未
讀書都有工程讀鬼唔知咩

我係講緊返工全部都係仔或者無後生女
你唔用APP點識女呀?
出去參加興趣班定教會 定去老蘭呀

而你未去了解過就一口咬定玩APP既女都係豬扒
咩年代呀仲要係街到慢慢邂逅呀
召喚惡魔
反正我唔會用app識女 有FD用我跟佢結果我睇過幾眼已經Del 我唔需要用呢啲app 乜人就識返乜人 你識到個正常既係你好運 現實都多樣衰網絡就照騙更多 都係個句你接受得到降低要求就溝到女 你應該同班毒撚拗唔係同我講 我無咁既需要
佢既思維仲停留 係染髮紋身=黑社會 個個年代
召喚惡魔
依套真心好正
啲內容18+
咪就係我又無唔比佢用app 唔知佢乜事起哂鋼
就係話你知APP都有靚女, 尤其係入左一啲 男仔既行業
例如護士, 幼稚園教師
覺得你好井底以為交友APP冇靚女姐
吓 我無講過肥婆個啲心地差wo 人地同你食飯比埋飯都仲得 講左N次想識女既現實都識到 識唔到既用交友app就唔好期待太高 得少數靚女其他樣衰既多係事實 既然你想用咪降低標準就 = 溝到女有乜問題
咁你咁鍾意網絡識人係你既自由你咪慢慢識我唔用
就係話你知交友APP有靚女囉
講極都唔明
係要覺得全部都係豬扒肥婆
叫你去試下又唔聽
你可唔可以睇返我講過既野再駁?我係講得少數靚女唔係零
唉.. 望住個價目表
覺得好似成個香港都好富貴好有錢 成個香港得我窮咁
我連lunch食飯都要左度右度 點食又平又飽
香港人已經可以用1000蚊請人陪自己食飯

我覺得自己好失敗
問題係我點解要試 乜你覺得我無用過咩 用左之後即Del就係咁 如果唔係我覺得多數豬扒呢個結論點得出黎 我講左你想用就去撞下運 反正我唔會再用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞