出租女友現身說法 | PTGF價目表

308 回覆
44 Like 683 Dislike
當叫雞 無手尾 唔洗煩掛
有錢人平時溝女買禮物都唔少錢啦
又要時間溝 又隨時得個吉
個主持人出呢個plan就差唔多

我果啲樣淨係約到呢啲出黎
我意思係個人正正常常 玩交友APP 好多女都肯出黎食飯行街
冇得屌都可以當識下朋友
無女無朋友
香港真係好多有錢人
竟然冇人問主持人ig
圖呢
唉咁你就諗得太簡單了 個人正正常常係現實都識到朋友洗乜交友app識 玩交友app會唔會係就咁想識朋友 幾時有好多女唔好諗太多啦 就算有女但樣衰豬閪免費貼埋錢同你拍拖又肯唔肯

就算普通識朋友豬扒同你出黎行街食飯你又肯唔肯 玩交友app多數係想識可以屌閪既朋友 既然識女又要煩溝女又要錢 所以先會有咁多明知自己識唔到女既就會去搵PTGF比錢買開心好過
靚仔倒貼養返佢啦
講多咁你有冇用過先
護士 幼稚園教師, 大把喎
好多女生活圈子根本識唔到仔
價錢仲一直提升緊,
怪就怪班垃圾做壞規矩
我身邊已經有三個女仔FD 係用交友APP識男朋友,
平時生活圈子得返工, 無啦啦點會識到仔
呢個年代好多女都用APP識仔架喇
仲走去參加興趣班識咩
講到做雞做到咁,好似正當職業咁但又要打格
係香港做女人真好,啲錢好易搵

PS:隻雞打晒格,個女主持人條事業線好深,搞到成條片只望住佢對波
係有料既現實都溝女唔洗用呢啲垃圾app 唔係好覺一個樣貌正常性格正常既女仔會現實識唔到仔 護士 教師 睇到都閪 都係個句睇你要乜標準 正常樣既未必會玩呢啲APP 多數豬扒咁你接受到就OK 都講左人地外表條件差啲既倒貼埋比你都仲得 同埋人地搵你傾可能都係搵你攝時間唔好太大期望
咁既價 認認真真叫隻雞好過
得少數靚女多數都厚粉豬扒 我就真係唔信靚個啲係現實會無人Approach要走去玩交友app識仔
會, 香港真係好多毒撚完全唔識社交技巧
仲要唔少30嘅都搵到d錢/ 專業人士
不過唯一價值就係錢

其實依班人去學下社交/ 汁下自己外表
搵個伴真係唔難
係咪一拳同人
唔好係度鳩up你覺唔覺得
你DL 啲APP 去睇下先啦
唔使咩信唔信呀
DL 黎睇下先啦
我就試過, 而你就鳩UP
基本收費姐
tips/ 禮物/ 求奇收個袋都超過依個數

特別係d 30x歲嘅男人
大時大節自動波送d貴野比你
咁撚好搵
一個月得24 k ….? 出賣靈魂得嗰少少
改個名就收貴d 咪又係雞 條仔一個星期見得一日帽到落腳趾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞