出租女友現身說法 | PTGF價目表

308 回覆
44 Like 683 Dislike
呢個真, 我女朋友都係cmb識返黎
[個人正正常常係現實都識到朋友洗乜交友app識]
唔正常既人先玩, 啲護士好撚慘比你咁話

[幾時有好多女唔好諗太多啦 就算有女但樣衰豬閪免費貼埋錢同你拍拖又肯唔肯]
有女都係樣衰豬閪

[ 玩交友app多數係想識可以屌閪既朋友]
上面有人話識到結婚你就答"咪就係"
咩撞下運
就係識過先至話有 叫你去試下
係你唔信以為我吹水或者覺得豬扒我都當靚女
以佢思維一定係豬扒肥婆唔正常
搞清楚,係靚仔先可能有得屌,唔係一定有
佢心情唔好,m到,你比咗錢出街都冇得屌,係傻仔青頭未拍過拖先會幫趁
護士,教師, 空姐極多, 我玩個時
係, 仲要後生 身材FIT
唔比囉 報驚拉我囉我去海關告返佢貨不對辦添啊
我係提醒啲人要玩呢啲app就唔好咁大期望 多數搵食同埋豬扒係事實 得好少係識到真心拍拖個啲 咁你咪去撞下運 睇下會唔會係交友軟件識到正常樣女仔同你拍拖 你有講識到結婚咩我睇到係拍拖 就算識到結婚有幾奇 唔係無不過機會細 而家年代唔同左 以前啲交友app就真係識朋友啦 而家演變哂約sp fwb多過真係識人真心拍拖 同埋你會信得過交友app啲女仔既 咁你就去馬啦u like 伏多過真係識到個靚啲囉好無
不論app/ 讀書/ 活動都係渠道黎姐
個塘夠大實有好野架
思維咁直線會局限左自己好多機會
但我真係識到喎點計先
算啦 你同我講有乜用 靚個啲睇到厭 拍拖又點唔拍拖又點 我無覺得肥婆一定心地差 同埋拍拖姐 又唔一定要過人世 你鍾意就是但約啦
呢啲機會留返比我地啦
佢現實等運到得架喇
係, 仲要後生 身材FIT<<呢句唔係回緊你架喎

靚又話睇到厭, 唔靚又降低要求
你究竟要咩女
Ching 第一 我從來無講過肥婆心地唔好 第二 心地好係重要過個樣 第三 玩交友軟件就似抽籤咁你抽到好野你有運但多數樣衰
食佢口水尾 都500蚊次,
平時D 女食唔晒要我食埋,
是唔是可以計番佢錢...

利申 FTBF
我一早叫左你慢慢交友app識 我唔洗靠呢啲app都有女仔FD
大膽d既, 係條街搭訕機會仲高
Ching
點解你會覺得玩交友APP既護士教師都係肥婆?
我自己就鍾意係現實識人既 既然我現實都識得到點解要用埋呢啲app 所以先叫佢自己想用就用
屌你老母真係垃圾弱智岸鳩先搵呢d ptgf 好撚想屌化呢d冇撚用嘅廢柴
方法之一姐,
現實識到緊係最好啦
可唔可以唔好屈 我覺得心地好係重要過個樣 都講左啲毒撚係要比錢買靚女都唔要肥婆阿
我係話你知交友APP 唔係得肥婆豬扒
好多人用都係因為工作環境 冇途徑去識人
而用交友APP呢個渠道
定係你想叫啲女係條街度同啲仔塔訕?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞