出租女友現身說法 | PTGF價目表

308 回覆
44 Like 683 Dislike
cmb 不嬲都係女揀仔
佢地SET條件去MATCH仔
你乎合到佢地要求咪MATCH到囉
六呎有返少少身型呢啲好基本啦下嘛
做保安跟車唔通又想人地識你咩
下,咪就係因為你無能力,所以咪覺得玩app好有「難度」,有「成功感」

基本條件有,摸熟左,知道邊幾句開場白,present邊方面既興趣,展現點樣既談吐,去咩class既餐廳可以得米,咪好似你打機摸到一套必勝既combo, 十場贏七場,重覆打一百次,仲有咩趣味可言?仲要講緊,你花既時間,有一咩
半都唔係滿足緊自己,係滿足緊對方

我一路都講緊,揾ptgf既男人從來唔止毒撚,你講得好啱,就係因為一開始就知佢為錢而黎,明買明賣,買家先覺得舒服自在,反正我用腳打你都要比我贏

我無話邊個好啲,純粹係表達ptgf喺香港係好有市場,唔係個個都想為左有人陪而走去拍長拖
靚仔洗撚搵ptgf
出街點識? 係條街度問人拎電話?
講緊交友app
你up乜鳩
唔比錢識女就梗係有難度
呢個係一個學問黎,點拎啲女由唔識你變到有好感
就算你唔用app識一樣要面對
你比錢 就明買明賣 唔需要放心機去令女肯唔比錢都同你出
但我追求既係令對方 「想」同我出街
我講緊咩人會揾ptgf
你就講你想要啲咩
得罪講句,你想要啲咩關我撚事
交友app食到女既人always都食到女,你講既「難度」咪就係人地既日常,講到咁白都仲要咁自豪
香港大把有條件既男人都會得閒揾下ptgf啦,只不過佢地唔會揾片入面啲mk妹,可能揾下空姐,或者當打既大學生
人地既日常 追女唔使心機? 即係一識女 啲女就會出晒水㝝你? 咁我認我唔係啲女一見我唔使講野都出晒水咁勁
或者你可以教下我點一識女 啲女就會痴埋黎
人型春藥
女見到即有好感 完全唔需相處
我都想見識下
發覺你真係無乜腦唔係好識睇字

基本條件有,摸熟左,知道邊幾句開場白,present邊方面既興趣,展現點樣既談吐,去咩class既餐廳可以得米,咪好似你打機摸到一套必勝既combo, 十場贏七場,重覆打一百次

港女要既野咪又係大同小異
第一兩次就花心機啫,五次十次之後仲要花一樣既心機?
咁即係要心機啦 講咁多
仲好意思講多次
咁係咪0難度呀?唔係0咁係咪即係有難度呀?
中文都未識仲話溝女
應該都係得把口
仲有
唔係0難度架咩? 十場贏得七場?
應該百發百中架喎
靚仔隨時佢貼返轉頭
當你淪落到要捉字蝨,我真係鄧你悲哀
你鍾意啦
捉字虱?你連表達自己都未講得好
仲話溝女講談吐
有學識少少嘅女都覺得你講嘢一嚿嚿
我實戰派食緊女嗰陣你仲喺連登發表你嘅溝女偉論
去肉肉女神聚會個d咪會
史嘉蕾
r咁都屌得落?
叫雞都唔使咁貴喎ching質素好過呢啲飛機場
勁多 我唔係ptgf 普通ig ac都會有人dm
其實溝女真係打機咁
衰多啲練多啲試多啲就次次一樣流程
你去搵ptgf同時其實自己都做緊ptbf ,仲要比錢條女,各位毒撚真係唔好咁笨
用ig識女仔個人覺得無問題既
但問價真係好on9

Btw,你應該外表中上先多人問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞