有無人好憎松井珠理奈(10) 永遠次世代準一位

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
我唔鍾意後藤樂樂

菠蘿雞黎 有著數就痴

菠蘿雞黎 有著數就痴

今日幾張相,同NMB, team8
代表敵人在新潟?
横山由依/向井地美音/久保怜音/柏木由紀
加藤玲奈/渡辺麻友/小嶋真子/高橋朱里
永野芹佳/山田菜々美/松井珠理奈/山本彩
白間美瑠/宮脇咲良/松岡はな/北原里英

呢個痴都癈X事
依家同ngt member同一架新幹線
有咩要準備

個個帶晒口罩係我前一卡
有咩要準備

準備做痴漢
有咩要準備

準備做痴漢

仲要畀小ace同小小ace夾住

其實想問好耐 小火田點解係小小ace
太耐無fol ske 既野

無架 尻噏 ,配合返大ace呢個名only

咁有冇小小小ace 其實要講真係可以好多ace 家下好多人都出左Center宣言 yunana最近開始推返 下單選拔 同總選排名都幾緊要

反正個個上雜誌都係ace侯補

今次樂樂ゆなな同嶺奈都衝左入速報,樂樂已經有成一萬,今次圈內應該安全,希望7d2再有幾個入圈,由其是愛理茉椰

櫻就入到速報
maya愛理

我愛理 佢對應真係好左好多好多 人誰無過 比多次機會ok?

我都希望佢可翻身,始終佢好有條件
有咩要準備

準備做痴漢

好想攬まりな

今日場公演仲坐埋神席 佢地實認得我

真心呢個post名真珠推會唔會嬲

唔會,不過珠其實冇你地講得咁差,而且真人超靚

係呢到笑下你珠咪算囉 岩岩先睇到金剛棒到有飯數少得可憐到真係笑左 我去親握手/合照見到個d人係咪鬼黎 冇去過日本係香港握手會個日都唔會少得可憐掛..... 你咁講大部分成員情可以堪 唔好講咩其他人有冇佢咁多資源先呢d 廢話先
Ps.唔會care邊個第一 只係關心我個名有冇選拔同ske有冇第一黨

比HKT爬頭個一刻已經知冇可能,仲未計team8呢個強敵

ske應該連nmb都過唔到

nmb有008/miru/萬年蘿莉
呢啲真正次世代

我覺得仲有得發展

講梗總選?
グループ別得票数
AKB 29人/253,141票
SKE 24人/193,698票
NMB 13人/99,253票
HKT 23人/164,078票
NGT 11人/150,503票
STU 0人/0票
唔好玩啦青。。。

ngt依家強勢
唔計stu
nmb應該係最弱勢果隊

其實akb仲keep到咁多人已經好好

29人當中有4~5個係T8
理論上應該係當第2個團

悔しい悔しい悔しい悔しい悔しい悔しい悔しい悔しい悔しい悔しい悔しい

悔しい悔しい悔しい悔しい悔しい悔しい悔しい悔しい悔しい悔しい悔しい

係就好囉

08個頭搞乜
NMB=垃圾團等結束營運
不服來辯

08個頭搞乜

空氣瀏海

08個頭搞乜

空氣瀏海

今晚宇野瘋狂狙擊兩個5,6期

真心呢個post名真珠推會唔會嬲

唔會,不過珠其實冇你地講得咁差,而且真人超靚

係呢到笑下你珠咪算囉 岩岩先睇到金剛棒到有飯數少得可憐到真係笑左 我去親握手/合照見到個d人係咪鬼黎 冇去過日本係香港握手會個日都唔會少得可憐掛..... 你咁講大部分成員情可以堪 唔好講咩其他人有冇佢咁多資源先呢d 廢話先
Ps.唔會care邊個第一 只係關心我個名有冇選拔同ske有冇第一黨

比HKT爬頭個一刻已經知冇可能,仲未計team8呢個強敵

ske應該連nmb都過唔到

nmb有008/miru/萬年蘿莉
呢啲真正次世代

我覺得仲有得發展

講梗總選?
グループ別得票数
AKB 29人/253,141票
SKE 24人/193,698票
NMB 13人/99,253票
HKT 23人/164,078票
NGT 11人/150,503票
STU 0人/0票
唔好玩啦青。。。

ngt依家強勢
唔計stu
nmb應該係最弱勢果隊

其實akb仲keep到咁多人已經好好

29人當中有4~5個係T8
理論上應該係當第2個團

team 8 人數仲多過本部正式成員

08個頭搞乜

空氣瀏海

韓國好興

08個頭搞乜

空氣瀏海

韓國好興

復古返日本90s姐

08個頭搞乜

空氣瀏海

唔放同期在眼內都唔得 不過真係多謝宇野さん有佢d尖銳問題先好睇 同平時一直既照顧

08個頭搞乜

空氣瀏海

韓國好興

岩哂泡菜9

08個頭搞乜

空氣瀏海

韓國好興

岩哂泡菜9

樓樓上係

08個頭搞乜

空氣瀏海

唔放同期在眼內都唔得 不過真係多謝宇野さん有佢d尖銳問題先好睇 同平時一直既照顧

真係,佢哋寫果啲都係例牌官式嘢,學宇野話齋008果類先係soda唔輸得既對手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞