有無人好憎松井珠理奈(10) 永遠次世代準一位

1001 回覆
14 Like 2 Dislike

發現禾珠係#11

突破盲腸

走唔甩#11架啦
好憎個個好孩子
又出po黑咪
好憎個個好孩子
又出po黑咪

幾年前佢一開個page都有睇下,一開始冇咩野
之後見佢成日黑某d成員,
講d 野又on99咁
唔夠3個月就unfollow左
好憎個個好孩子
又出po黑咪

幾年前佢一開個page都有睇下,一開始冇咩野
之後見佢成日黑某d成員,
講d 野又on99咁
唔夠3個月就unfollow左

喺佢啲post留言嘅都喺戇鳩鳩嘅
點先俾MB認得

靜啦柒頭

問下都屌

發現禾珠係#11

突破盲腸

走唔甩#11架啦

仲要畀小ace同小小ace夾住

發現禾珠係#11

突破盲腸

走唔甩#11架啦

其實想問好耐 小火田點解係小小ace
太耐無fol ske 既野
留明學野

發現禾珠係#11

突破盲腸

走唔甩#11架啦

無架 尻噏 ,配合返大ace呢個名only

發現禾珠係#11

突破盲腸

走唔甩#11架啦

因為SKE得珠係大ace

發現禾珠係#11

突破盲腸

走唔甩#11架啦

咁有冇小小小ace 其實要講真係可以好多ace 家下好多人都出左Center宣言 yunana最近開始推返 下單選拔 同總選排名都幾緊要

發現禾珠係#11

突破盲腸

走唔甩#11架啦

咁有冇小小小ace 其實要講真係可以好多ace 家下好多人都出左Center宣言 yunana最近開始推返 下單選拔 同總選排名都幾緊要

反正個個上雜誌都係ace侯補

今次樂樂ゆなな同嶺奈都衝左入速報,樂樂已經有成一萬,今次圈內應該安全,希望7d2再有幾個入圈,由其是愛理茉椰
18號一眼望落去以為迷路返生

驗眼啦ching

nmb同妖婦算係有啲啲似樣係戴左口罩既日下このみ (好似係)

line siticker個張都有d似迷路
珠推留名

真心呢個post名真珠推會唔會嬲

唔會,不過珠其實冇你地講得咁差,而且真人超靚

係呢到笑下你珠咪算囉 岩岩先睇到金剛棒到有飯數少得可憐到真係笑左 我去親握手/合照見到個d人係咪鬼黎 冇去過日本係香港握手會個日都唔會少得可憐掛..... 你咁講大部分成員情可以堪 唔好講咩其他人有冇佢咁多資源先呢d 廢話先
Ps.唔會care邊個第一 只係關心我個名有冇選拔同ske有冇第一黨

比HKT爬頭個一刻已經知冇可能,仲未計team8呢個強敵
珠推留名

係呢到笑下你珠咪算囉 岩岩先睇到金剛棒到有飯數少得可憐到真係笑左 我去親握手/合照見到個d人係咪鬼黎 冇去過日本係香港握手會個日都唔會少得可憐掛..... 你咁講大部分成員情可以堪 唔好講咩其他人有冇佢咁多資源先呢d 廢話先
Ps.唔會care邊個第一 只係關心我個名有冇選拔同ske有冇第一黨

ske應該連nmb都過唔到

nmb有008/miru/萬年蘿莉
呢啲真正次世代

我覺得仲有得發展
珠推留名

呢啲真正次世代

我覺得仲有得發展

講梗總選?
グループ別得票数
AKB 29人/253,141票
SKE 24人/193,698票
NMB 13人/99,253票
HKT 23人/164,078票
NGT 11人/150,503票
STU 0人/0票
唔好玩啦青。。。
珠推留名

呢啲真正次世代

我覺得仲有得發展

講梗總選?
グループ別得票数
STU 0人/0票
唔好玩啦青。。。

ngt依家強勢
唔計stu
nmb應該係最弱勢果隊

呢啲真正次世代

我覺得仲有得發展

講梗總選?
グループ別得票数
STU 0人/0票
唔好玩啦青。。。

ngt依家強勢
唔計stu
nmb應該係最弱勢果隊

其實akb仲keep到咁多人已經好好
nmb垃圾
一直想問,SKE做第一黨用總選做指標有咩意思
nmb唔興玩總選但關西個認知度高又點計?

都係個句,娘娘未試過拎頭三名,上年玩總選得16
唔通又代表佢唔掂?放眼遠啲

一個鬥有錢嘅遊戲用嚟做指標
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞