有無人好憎松井珠理奈(10) 永遠次世代準一位

1001 回覆
14 Like 2 Dislike

睇小畑等唔等於睇cp?
佢未夠16

係有

岩岩應該叫機場特警拉左你
唔怪得多左咁多留言, 原來禾珠又發功[sosad
佢係ske 做c同其他group既ace比已經係最長果個啦
仲成日苦呀西
強烈建議我珠兼任坂道系

每秒鐘都被公開處刑係咩感覺

生駒都屌打佢

呢樣真

睇小畑等唔等於睇cp?
佢未夠16

係有

岩岩應該叫機場特警拉左你

你都有份睇
仲話好正
轉自動物吧

我珠兼任TeamK吸乾了TeamK的媒體資源,卻幾乎不上劇場。
TeamK公演只有初日.自己的生誕祭.TOP畢業才會出演,其餘大部分時間都不出席。

當年仲沖出黎騎劫優魂

個樣好兇

個樣好兇

即刻諗到兩個連登ac名

條女個胸好細
條女個勢好兇

拎第一沒人理

無敵是最寂寞

佢之後個屆開始猜拳變左solo單
係咪因爲佢猜拳c個首賣得差
轉自動物吧

我珠兼任TeamK吸乾了TeamK的媒體資源,卻幾乎不上劇場。
TeamK公演只有初日.自己的生誕祭.TOP畢業才會出演,其餘大部分時間都不出席。

當年仲沖出黎騎劫優魂

張圖死左
佢見親大top畢業就會騎刧人

拎第一沒人理

focus 左後面mayuyu撩paruru

拎第一沒人理

focus 左後面mayuyu撩paruru

拎第一沒人理

無敵是最寂寞

真係覺得佢冇朋友
小ace既blog,有比較真係差好多

//

手機博170605
SKE下單的選拔成員發表了!
6期生有5人!!!!
好厲害!!!太厲害了~!!
希望可以做到支持yunana
然後和初選拔的ruka醬、有紀奈醬一起加油~!!
和杏実醬約定過的center。
再一次的W center。
因為無法實現了
便約定了由綾巴來實現center這個夢想。
這次是應該是不行了。
但是發自內心的不會覺得不甘心。
「自己去想這樣的事好嗎。」
「有那樣的資格嗎」。這樣考慮過了。
希望到下次單曲之前要更有自信。
所以要在總選舉好好的留下結果。
想要成為能夠挺起胸膛的說「想成為center的人」!!

//

http://m.tw.weibo.com/5239197077/4115393167484688

大方得體
麻友套新劇收視又衰埋, 畢業後都唔知做咩好

邊到衰?深夜劇黎架啵

推移2.4_1.8_2.3_2.2_1.7_2.0
平均2.07

套戲唔太吸引
如果肯唔做女一,去參演其他大劇做配角可能會好啲
玲奈同prr都係咁

無錯, 演技佢真係要磨練下,做大茄先幫到佢

拎第一沒人理

無敵是最寂寞

猜拳單一直都係賣得最差

要論賣得差 最差應該係初代拳王
如果e家第一屆猜拳單突然有一日百萬 e家akb連續百萬紀錄會向前計多2單

拎第一沒人理

無敵是最寂寞

猜拳單一直都係賣得最差

要論賣得差 最差應該係初代拳王
如果e家第一屆猜拳單突然有一日百萬 e家akb連續百萬紀錄會向前計多2單

猜拳單賣得差都要入你珠算 你唔知既上wiki查下鈴懸木賣幾多隻先啦...同埋學虎牙巴講猜拳單不嬲都唔好賣

5p文

5p文

邊個放左上去呀

5p文

俾你搶先

5p文

俾你搶先

咩gp嚟
真係不得不說嗰個乜carol lee嘅奴性
果然係珠珠d奴僕

5p文

俾你搶先

咩gp嚟

靠北肥秋
台狗page
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞