有無人好憎松井珠理奈(10) 永遠次世代準一位

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
姐係其他ngt mb都有份受惠啦
票已袋 潟姐要笑到最後
冇簽名之後賣300已經唔撚柒抵
去日本握返都抵哂
條傻鳩屌我話唔去官方就唔重視香港市場
之後就block左我

官方幾時重視過香港呀想問
去支那會易d搵錢囉

擺明中間有人食夾棍,食水深
可能條友係既得利於者之一黎

邊個話你唔重視香港市場block你?話說好孩子自己都從來唔去香港活動 不過真係有推黎貴d都會去既 係香港留到好印像返到去日本會記得的

咪好孩子條傻鳩
300蚊握ske果次事實係唔抵 1000羊家陣有2shot又簽名
又可以握多幾個
去日本握返都抵哂
之後就block左我

去支那會易d搵錢囉

邊個話你唔重視香港市場block你?話說好孩子自己都從來唔去香港活動 不過真係有推黎貴d都會去既 係香港留到好印像返到去日本會記得的

係記得都唔洗係香港見過先記得啦
去日本握返都抵哂
之後就block左我

去支那會易d搵錢囉

咪好孩子條傻鳩
300蚊握ske果次事實係唔抵 1000羊家陣有2shot又簽名
又可以握多幾個

唔係話幫HK官店 (我成日小佢on9)
咁真係要機票酒店車馬租場人工

不過$300 齋握唔簽名肯定係貴
平時有簽名可接受

冇話有簽名唔抵
如果350有mb簽咪正常價
hkt果次350咪抵
準備睇生放送三條友圍爐發癲

まゆゆ
轉貼

前面沒打完,其他問題不表。只說我眼裡的主力奶性格上的小缺陷。
她和人交好從來都只是希望最後自己能獲得好處。她或許完全意識不到自己是這個傾向,但是在旁人看來,非常明顯。
人與人之間的羈絆,是要花長時間去維持的,朋友是有來有往才能成的。在akb這樣的世界裡,沒有朋友,大概也就只有做不動c才能撐下去吧。
元a黑社會,麻油雞真愛,九期愛等等都是很美好的屬於開閉的一部分。唱過那麼多講同期愛的歌,開閉的一大主題就是校園畢業,akb的世界真的不止是總選和第一,主力奶請看看你的仲間。
不是說你在人畢業前兩個月才想起經常約人吃飯,你和那人關系就好到人家得請你上畢業公演了。
朋友,不是這樣交的好嗎?

===============================================================

救世珠係咪無乜朋友 ?? 包括團內團外

突然覺得佢好慘
轉貼

前面沒打完,其他問題不表。只說我眼裡的主力奶性格上的小缺陷。
她和人交好從來都只是希望最後自己能獲得好處。她或許完全意識不到自己是這個傾向,但是在旁人看來,非常明顯。
人與人之間的羈絆,是要花長時間去維持的,朋友是有來有往才能成的。在akb這樣的世界裡,沒有朋友,大概也就只有做不動c才能撐下去吧。
元a黑社會,麻油雞真愛,九期愛等等都是很美好的屬於開閉的一部分。唱過那麼多講同期愛的歌,開閉的一大主題就是校園畢業,akb的世界真的不止是總選和第一,主力奶請看看你的仲間。
不是說你在人畢業前兩個月才想起經常約人吃飯,你和那人關系就好到人家得請你上畢業公演了。

===============================================================

突然覺得佢好慘

佢個 twitter剩係得自己都冇咩tag 其他mb
連生誕祭都好似得自己一個咁
轉貼

突然覺得佢好慘

無敵是最寂莫
轉貼

突然覺得佢好慘

看不到有哪一個member有資格和#1做朋友

まゆゆ

真係好鐘意睇呢3個老女人

有冇巴打絲打一齊訂禾珠

有冇巴打絲打一齊訂禾珠

點著呀
我記得藤田好似話過鍾意#11?
同埋都築成日同#11痴埋一齊
佢地好fd架?

有冇巴打絲打一齊訂禾珠

點著呀

要幾高恥力先著到

比古畑係咁釣
我記得藤田好似話過鍾意#11?
同埋都築成日同#11痴埋一齊
佢地好fd架?

禾珠兼任tk個時同藤田幾fd
藤田成日係twitter告白同轉左同禾珠既合照 呢家就唔知啦
轉貼

突然覺得佢好慘

看不到有哪一個member有資格和#1做朋友

一期其實對佢幾好,真那中西同大姐,聖羅早兩日仲幫佢係twitter拉票添,不過似係照顧阿妹多過朋友既感覺

有冇巴打絲打一齊訂禾珠

點著呀

要幾高恥力先著到

aks唔好再hea d

比古畑係咁釣

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞