有無人好憎松井珠理奈(10) 永遠次世代準一位

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
其實都C左咁多年,點解可以仲有咁旺盛既虛榮心?

呢d叫鬥爭心呀 不過已經好過之前啦 以前係公開講苦呀西 家下只係同自己飯講 又唔係同你地講

課金投票啦,望

課金投我自己 有興趣既可以一齊投

禾投shiroma 好了

nagi
嘩......無睇一日點解多咗咁多留言㗎

又要追post
原來ske有新單,加禾珠又病發,唔怪得推得咁快啦,買定花生睇佢日日

苦呀西

又要追post

無辦法啦,原本呢個post開始推得慢,點知禾珠突然冇咗SKE個C位,即刻推得勁快

又要追post

無辦法啦,原本呢個post開始推得慢,點知禾珠突然冇咗SKE個C位,即刻推得勁快

AKB嘅偉大復興真係靠曬珠珠

又要追post

肯定之後日日扮慘慘豬講,禾珠宜家掉咗C,所以你班珠推一定要推到禾珠總選第一

又要追post

見到新單唔係佢c 心諗唔通係佢讓c出o黎? 咁好
發表完唔洗2個鐘禾珠又出手機mail解答左我問題
小ace既blog,有比較真係差好多

//

手機博170605
SKE下單的選拔成員發表了!
6期生有5人!!!!
好厲害!!!太厲害了~!!
希望可以做到支持yunana
然後和初選拔的ruka醬、有紀奈醬一起加油~!!
和杏実醬約定過的center。
再一次的W center。
因為無法實現了
便約定了由綾巴來實現center這個夢想。
這次是應該是不行了。
但是發自內心的不會覺得不甘心。
「自己去想這樣的事好嗎。」
「有那樣的資格嗎」。這樣考慮過了。
希望到下次單曲之前要更有自信。
所以要在總選舉好好的留下結果。
想要成為能夠挺起胸膛的說「想成為center的人」!!

//

http://m.tw.weibo.com/5239197077/4115393167484688
麻友套新劇收視又衰埋, 畢業後都唔知做咩好

邊到衰?深夜劇黎架啵

推移2.4_1.8_2.3_2.2_1.7_2.0
平均2.07

巴打可唔可以講下,同時段以往劇集收視係幾多

禾珠門面野咪叻囉 twitter post 下同新c啲相 打下新c名個tag 你地仲成日黑佢唔關心後輩
但手機mail一句都無講新c 初選拔mb 又無叫人支持下次世代同ske新單
正係話自己無左ske個c唔甘心 所以更加有毅力做48g既c
我睇到覺得好心寒

又要追post

肯定之後日日扮慘慘豬講,禾珠宜家掉咗C,所以你班珠推一定要推到禾珠總選第一

珠推一定挖哂d心肝肺腎出嚟推到禾珠登頂
麻友套新劇收視又衰埋, 畢業後都唔知做咩好

邊到衰?深夜劇黎架啵

推移2.4_1.8_2.3_2.2_1.7_2.0
平均2.07

巴打可唔可以講下,同時段以往劇集收視係幾多

呢期深夜劇收視(播放時間有少少唔同)

TBS
(火)笑うまねき猫(全4回) 2.8→1.0→0.9→0.7
(火)FF14光のお父さん 1.6→2.0→1.4→1.4→1.4→1.0
(水)3人のパパ 1.9→2.0→2.4→2.1→2.0→1.9

日テレ
(水)兄に愛されすぎて困ってます 2.4→2.7→2.5→3.1→3.4
(水)残酷な観客達 3.1→1.7→2.0
(土)架空OL日記 1.4→0.8→0.5→0.7→1.0→1.7

テレ朝
(日)サヨナラ、えなりくん 2.4→1.8→2.3→2.2→1.7→2.0

48G
前田 毒島ゆり子 *2.1__*2.3__*3.6__*3.4__*1.5__*2.5__*2.6__*2.9__*2.7__*2.1(終)__*2.57
禾珠 死幣     *2.3__*1.6__*1.7__*1.2__*1.7__*0.8__*2.7__*3.1__*2.2__*2.1(終)__*1.94
Prr ナシゴレン  *2.6__*2.1__*2.7__*2.4__*3.0__*2.4__*2.3__*2.6__*3.2__*2.6(終)__*2.59

前田、珠理奈0:10
ナシゴレン0:15
えなり0:40

利申 啲資料copy and paste 番嚟,唔知啱唔啱

あれっ????
谷の名前がない!
書き忘れてる!?!????
えっ??うそでしょ!
おかしいなぁ、
谷の名前どこ?
おーい!
公式さん!!!!
谷の名前書き忘れてんぞ!!!!
あっ、
自分
選抜落ちしてたんやった

ちゃんちゃん♪

自嘲係最高級嘅幽默

谷好可愛 冇佢team E冇而家咁精彩,點解要討厭谷
無論在哪裡,我依然是我自己 但一想到並沒有站在那裡……
真是寂寞啊

乜撚野呀屌
寂咩寞啊
兩句野都無關連
條友真係痴撚線

寂寞到要一條友賞花tim呀,你識條春咩
無論在哪裡,我依然是我自己 但一想到並沒有站在那裡……
真是寂寞啊

乜撚野呀屌
寂咩寞啊
兩句野都無關連
條友真係痴撚線

寂寞到要一條友賞花tim呀,你識條春咩

你有無見過superhero出場有其他人係身邊㗎,逢親superhero都係無敵是最寂寞
順帶一提

k2佔左9個位

S得2個

E 4個

研1

二村春香掉左幾單喇喎,而且又冇參加總選
其實S ,年幾2年前仲好勁嫁
睇左救世珠篇野
第一個諗法就係乜center都有關愛座?寫撚左佢個名架?
睇左救世珠篇野

禾珠要的是更多資源
睇左救世珠篇野

禾珠要的是更多資源

而家係洗腳婢搶左本來係禾珠嘅資源

如果以後禾珠都冇c ske就有大好前途

拎第一沒人理

拎第一沒人理

無敵是最寂莫

拎第一沒人理

無敵是最寂寞
岩岩醒起都係要屌多次湯浅條垃圾
水著單點可以無沙菜

睇小畑等唔等於睇cp?
佢未夠16

個係有

睇小畑等唔等於睇cp?
佢未夠16

係有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞